lördag 26 juli 2008

FredagsFärg, Rosa

En ny temablogg har dykt upp :-) Jag funderade i det längsta på om jag skulle vara med eller inte, dvs självklart vill jag vara med men jag borde nog ha en separat blogg för alla teman snart... Den nya bloggen är Fredagsfärger och denna vecka är det "rosa" som gäller.

Och rosa, det finns inte alls i mitt hem, i inredningen, men i määäängder när det gäller garderoben och halsband och det har jag ju redan visat upp i färgtemaveckan i mars. Men så hittade jag en passande bild, inte inredning men "utredning", dvs utomhus. Ibland bjuder naturen på märkliga färger, det här fina rosa gräset såg jag vid en promenad i Tidaholm förra veckan.


P.S. Jag gillar fortfarande Hjo trots den hemska nyheten om den unga tjejen som blev mördad där igår, och hennes lilla tvååriga dotter var eventuellt vittne! Det är helt sjukt, jag hoppas att killen de tagit är den som gjorde det. D.S.

(Uppdaterat inlägget med länk till Fredagsfärger).

3 kommentarer:

Mors Deka sa...

Vilken speciell bild! Verkligen mysig.

Svar: Jag har läst alla kommentarerna för Kärleken. Han gillar inte sina rosa kallingar, men han använder dem då han vet att ingen kan se dem. Han ställer upp på alla konstiga bloggbilder bara för att göra mig glad. Snällt va?

JätteKRAMEN!

PS. Du kommer säkert på ett bra namn till din nya blogg, du åxå. DS.

Lottie sa...

Vilken härlig och ovanlig färg på gräset! Jättefint!

Birgitta sa...

Spännande och annorlunda bild på temat rosa! Snyggt