torsdag 20 mars 2008

Skärtorsdag, skär torsdag

Skär torsdag, hmmm ok, rosa torsdag. Eller lyxig torsdag, ledig dag!

Först tänkte jag, "jag har inget rosa". Så är det ju, alltså inget rosa i inredningen. Sen tänkte jag, "men i garderoben finns nåt". Denna trave rosa tröjor, linnen, mm... jag ville inte skapa alltför stor oreda i garderoben så jag tog bara fram en del...

Rosa halsband finns en del också... Och den rosa ögonskuggan har bevisligen använts betydligt mer än den gröna...

HJÄRTAT är gjort av goda emsertabletter som ju har så gullig färg. Det är till alla goa bloggare, som Glad Påsk-hälsning och som tack för all inspiration och energi som jag får när jag tittar i era fantastiska bloggar! När jag ser sakerna ni gjort, köpt, fixat eller bara drömmer om :-) Stor KRAM till er alla och keep on dreaming!

6 kommentarer:

Annika sa...

Många fina inlägg att läsa! Jag hade också problem med det rosa och noll inspiration, så det blev ingen bild idag. Jag kanske återkommer... Ha en härlig och Glad Påsk!

fröken lisa sa...

Så fina bilder du har till färgveckan!! Klickade in mig här från en annan blogg.. besöker gärna dig igen! :D Ha en trevlig skärtorsdag!

Malin sa...

Hej Monkan!
Ja rosa är ju verkligne det man tänker på när man tänker på dig.
Jag undrar hur många linnen du har i rosa nyanser, säkert 20:-)

DU har en super blogg!!!
Kram MMM

emma sa...

Vilka fina rosa bilder!

fröken lisa sa...

svar: Tack själv för din kommentar!! Jadu, vad jag kan minnas så är hushållshållaren från BoRett. Pluringen är jättebra, känns mkt fräschare.
Ha en trevlig fredag!!!

Josephine sa...

Hejhej =) Tack för dina snälla ord!
Ryamattan är från Ellos japp, det är den här: http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=24598&productId=187991&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink= fast i beige =)
Tror jag har en likadan grön ögonskugga som dig, MakeUpStore? =)
Kram, Josephine