torsdag 6 mars 2008

Har Village behandlingshem för Beroende?

Gulliga påsksaker från VillageJag vågar inte gå till Village. De har ju sååå mycket fina saker! Nu när det snart är påsk är det väl totalt livsfarligt att gå in där.

Och jag undrar, har de en radar som pejlar in Beroende eller?! Jag var där ett par helger i rad och blev igenkänd. Hur kan det hända i Stockholms city??? Förklaringen kan bara vara att de har Beroende-radar!

Efter att ha bläddrat i mina Måste-Spara-sidor-Från-Inredningstidningar-pärmar så blev jag lite pysselsugen. Valet föll på decoupage men jag behövde lite material, enfärgad brun servett. Hade med mig servetten som skulle matchas till och den blev igenkänd på Village… Jag höll mina Fusklappar (mapp med tygprover och andra färger) i handen, tjejen i kassan spanade direkt in den lilla servettbiten som låg överst (Radar!!!). Den hette visst nåt speciellt, servetten :-) Så här ser den ut, klistrad på en kartong.

Skokartong so mfått nya kläderHelgen efter var jag där igen, för att köpa gröna Moln-tyget :-) och det var då jag blev igenkänd. Ok att det känner igen en gammal servett (eller är det??? måste vara minst 5 år sen jag köpte den!), men att känna igen en människa i en Stockholmsbutik, där det är full rush hela dagarna?

Vad händer om jag går dit igen, anmäler de mig till Anonyma Inrednings- och prylberoende? Eller låser in mig? Fast, det vore väl rena drömmen, tänk om man kunde få bo i en Village-butik :-)

(Påskbilden lånad från Village)

5 kommentarer:

tinaminastina sa...

Haha..känner igen mej,man blir totalt shoppinggalen i Villagebutikerna! Kan du tänka dej hur jag såg ut när jag var och fyndade i vår Villagebutik som hade utförsäljning för ett tag sen...halva priset på allt!! Armarna växte ut till tentakler och blicken flackade fram och tillbaka på läckra saker som jag ville få med mej hem! hihi!Ja jag förstår känslan!
Du undrade över sprayflaskan...den köpte jag i vår lokala järnaffär...men den kommer från Mique...kan tyvärr inte tala om var de säljer sina produkter.
Ha det gott
kram/tina

Malin sa...

Ha ha ja visst är det märligt.
Jag minns att vi va i en sportaffär en gång och killen där kände igen dej, men det va nog av en helt annan anledning ;-)
(han blev nog förtjust i tjejen som köpte pjäxorna)
Ha det så bra i helgen Mon!
Kram MMM

Mamma Millan sa...

Hihi;) så bra duskriver..så känner jag mig med när jag går in i butiker!!;)

kram millan

Anonym sa...

Hej! Haha, det var komiskt!!! =) Village har så mycket fint! Åh vad jag vill påskpyna nu!!! =) Trevlig blogg du har. Tur du sa till så jag inte missade den. :) Ha en trevlig dag! Mvh Malin Inspiration & design

svartataket sa...

Ja man kan shoppa ihjäl sig utan problem ;)