lördag 29 mars 2008

Gillar, gillar inte alias Bäst och Pest

Kaos!!!Plötsligt en dag så händer det. Nä, nä, inte en Triss-vinst, en utmaning. Jag har sett det i många bloggar, "gillar, gillar inte" eller "bäst och pest", en sak i hemmet som är bäst/gillar och en pest/gillar inte.

Jag såg t.ex att ellas inspiration blivit utmanad och jag höll på att skriva i hennes blogg att det hon kallade "kaos" på hatthyllan ju var snudd på prydligt. Precis när jag höll på med detta så damp det ner en utmaning från just "ellas" om just gillar/gillar inte. Jaha ok, så tjejen har övernaturliga förmågor eller??? HUR 17 kunde hon veta vad jag höll på med?! Att jag just precis då höll på att dissa hennes ”gillar inte”!

Nu är det ju trist att jag också väljer hall-kaos som Gillar Inte / Pest men jag måste ju visa hur det ska gå till. Hos mig pratar vi KA-OS, NHL-klass, ”ellas” hatthylla lirar liksom i Korpen i jämförelse. Och det här är verkligen min mesta Pest. Och så då till det värsta av det värsta… Om ni ser pinnarna (stolpar) som sticker upp bakom/ovanför svarta väskan, de plus hyllor bakom min rygg, alltså ej i bild, men ”ella” kanske kan se? ;-) ska ju liksom bli min nya superfina hallinredning. Nån gång. (Jag gav upp när det var fel på ena stolpen och det tog lång tid att få en ny. Det var… två år sen…).

Lilja de luxe hette den faktiskt :-)Gillar / Bäst är liljan och vasen som jag skrev om häromdagen, som jag ska fota och göra tavla av (nu har det dessvärre blivit ännu fler varianter av bilden, lite svartvitt fast jag skulle ha Färg). Liljan ingår i projekt Göra Grönt, även om det mest är vitt i ”kitet”, men det gröna som finns är så skirt på nåt sätt.

En skål med ljus och näckros (?) i köket är i samma linje, och det är en till grej på gång, tema vitt och skirt grönt.

FloatingJag ska även utmana fem andra bloggare men den här utmaningen har pågått ett bra tag så nästan alla har väl redan varit med? Det finns några som jag tror inte varit med så jag testar med er: Ljuvligt Hemma, Fröken Fräken, Tinaminastina, Pysselprinsessan och Emmsan. Självklart även Malin/Hemfixeri men jag tror inte du har tid riktigt, hälsa Malte :-) men din substitut-bloggare Markus kanske ;-)

11 kommentarer:

Nilla sa...

Man blir glad av blommor och växter!

Ellas Inspiration sa...

Härliga bilder! Japp, har du inte hört att jag är synk.. ha ha! Nu sitter du förmodlingen och bloggar runt för att hamna tillbaks hos och se att jag shoppat lite idag.. Jätteroligt att du antog utmaningen. Ha en mysig kväll! Kram Karin (Obs dröjer ett litet tag innan inlägget är på plats men jag känner på mig att du väntar..)

Ellas Inspiration sa...

Synsk... menade jag ju..snabbt skriver jag iallafall..

Livet i byn sa...

Det är inte alltid lätt det där med att välja ut vad man gillar bäst och inte gillar alls. Men får man bara tänka lite så kommer det till slut.

Ja relaxen är nog väldigt stor, finns även en stor del som inte var med på bild.

~Livet i byn

Hannis sa...

Hehe, ja du kan ju tänka dig min min när jag förstod att dom kände igen mig som den "galna"kvinnan...
Men vad gör man inte för att stilla shoppingdjuret??

Jädrans vad du håller på och grejar!
Gillar dina färgkaskader!

Designtjejen sa...

Åh, jag visste inte att locket inte fanns till "tior". Vad synd.. men hoppas att det kommer. Det är verkligen jätte käckt!!!

Självklart får du lägga till mig. Jätte roligt bara :-)

Hoppas att du har en mysig söndag.. här är jätte grått och trist idag.. Vart är våren?? Hihi :-)
Kram

Tjohalia sa...

Jo det är inte lätt att tygla kaoset i hallen. Jag längtar till det blir sommar så man kan sätta undan alla vinterhanskar, halsdukar och mössor. Kram Sandra

tinaminastina sa...

Hallåå..tar gärna emot passningen..men det tar nog ett tag...måste ha en fungerande kamera..den strejkade när jag skulle fota igår!Inlägg kommer......ha det bra ida!!
kram/tina

Malin sa...

Hej Monkis
Jag lovar att återkomma med det bästa och värsta här hemma.
Här är allt bra i kaoset tycker jag:-)
Kram MMMM

Annika sa...

Jag är också utmanad - ska försöka visa mina bilder imorgon. Ibland räcker tiden inte riktigt till, fast man vill! Snyggt rim där! ;) Det är alltid kul att läsa dina inlägg!

Fröken Fräken sa...

Okejrå, jag antar utmaningen!! Ska bara fundera ut vad som är värst därhemma just nu.. vad som är bäst just nu kanman nog lätt räkna ut efter senaste inlägget.. men jag ska göra ett nytt inlägg nä jag klurat ut bägge delarna.