onsdag 26 mars 2008

Konst? Konstig Konstigare

Igår fick jag en liten idé...

Tavlor är nåt som saknas i mitt hem, på mina väggar. Som en påbörjan av min plan att Göra Grönt så har jag köpt en grön/vit lilja + vas och den lilla idén som jag kom på efter inspiration av Inredoholics fina blombilder igår var att fota liljan, fixa till den lite på ett eller annat sätt och sen göra en förstoring (A4 eller större) och, kors i taket, hänga upp på väggen!

Min tanke var att göra struktur, som målarduk. Antingen genom att beställa utskrift på canvas eller att bara i Photshop lägga på struktur eller att (pillrigt och kan gå fel) tunna ut pappret och göra decoupage på målarduk.

Sen spårade det ur... Med Photoshop igång kan vad som helst hända och nu behöver jag, veliga människa, lite hjälp att bestämma vilken modell jag ska välja
1) Struktur 2) Vattenringar 3) Glas 4) Färgat ritstift
De färgglada sakerna är inte med i "tävlingen", de bara hände...

Själva bilden är bara en kladd, i helgen när det finns dagsljus (kanske sol!) ska jag ta om bilden och, hmmm, dölja "podiet" (högtalaren...) lite.

StrukturVattenringarGlas BlockFärgat ritstift´Övertoning blå-vit-rödÖvertoning enkel

2 kommentarer:

Ljuvligt Hemma sa...

Hej hej... det var riktigt svårt att välja, men jag måste nog säga bild nummer 1 :) Ska bli spännande att se vad du väljer & hur det blir! Kram kram.

Pysselprinsessan sa...

Hahaha! Vardagsmotion... Du e rolig du! ;)
Jag tycker faktiskt bäst om den röd-blå bilden längst ner till vänster, även om den inte är med i tävlingen! :P
Kramar från Pysselprinsessan