tisdag 4 mars 2008

Hoppas virka är som att cykla...

Knöliga bullarna är picoter, ska föreställa vindruvor :-)Nu har jag sett fina mormorsrutor i minst tre bloggar så jag har verkligen fått virklust! Efter sådär en 10 år i träda... Undrar då om det är som att cykla, att man alltid kommer ihåg hur man gör? Garn köptes i helgen så snart är det dags i alla fall!

Men, när man var liten kunde man ju cykla utan att hålla i styret, det skulle jag aldrig klara idag! Så nu kanske jag bara klarar fasta maskor :-) och kanske nån stolpe, men absolut inte några picoter? Fast det skulle nog räcka alldeles utmärkt med "bas-maskor", jag ska ju absolut inte ge mig på nåt sånt som den här druvklasen (ska det föreställa) i alla fall, meningen var att det skulle bli ett överkast... men jag använde för tunt garn så jag skulle fått göra alldeles för många rutor för att det skulle blivit nåt så det blidde bara en.

Jag hade en blå period vid 19, allt hemma och alla kläder var blå... Här nån sorts sytrådsaktigt blått garn. Oj, och så den mellan de blå, med sjutielva 'tarmar' som flätats ihop Jag plockade fram lite gammal virkproduktion från garderoben. Ja, hmmm, jag var väl tant när jag var 20-25... då virkade jag. Ständigt. Undrar vad jag ska göra med allt det här nu då, kanske nån tavla på nåt sätt. Tips mottages gärna!

Knapphål. Varför??? Förstör ju hela spetsen!Undrar vad jag planerade när jag började med den här spetsen då, varför i hela världen har jag gjort ett knapphål i början? (Där jag petat in hörnet på kartongen). Måste varit tänkt att sitta i nederkant på nåt plagg.

2 kommentarer:

Malin sa...

Häfftigt Monkan!
Ser fram emot att se resultatet live:-)
Kram

Hannis sa...

Jahaja,så nu kommer man att få se en massa vackra alster framöver!Virkning är som kinesiska för mig!
Fattar ingenting men skulle vilja kunna=))
Kanske kan snappa upp nåt från dej!
Kram Hannis