tisdag 18 mars 2008

Färgtemat, Blå och Vit på en gång...

Vit fredslilja, blått halssmycke från Kreta, blå Marimekko-mugg, vit kudde Igår hittade jag från en trevlig blogg in på ytterligare en trevlig blogg, sådär som händer varje dag, i alla fall för en relativt färsk bloggare (en månad och en vecka imorron, jippi!). Den härliga blogg jag hamnade på igår var Tankebubblor, med roligt tema FÄRGER! Hoppas det syns att andra bokstaven är vit, den är ju fet trots allt ;-)

Jag hakar jättegärna på temat men gjorde ju upptäckten lite sent så jag har halkat efter lite i starten, hoppas det inte räknas som doping att försöka komma ikapp genom att ha både gårdagens Blått och dagens Vitt på en och samma gång idag.

(Det lär bli många skuggor och blixtblänk i dessa bilder, dagsljus är ju inte att tänka på..).

4 kommentarer:

Anne (anness) sa...

Hej, tack för din fina kommentar! Roligt att du vill titta in fler gånger. Tack för tips om namn! Jag ska klura lite på alla förslag jag fått. :) Ha det fint.

Designtjejen sa...

vad roligt att du hakade på! Visst är det roligt!
Hoppas att du får en härlig onsdag!

Fröken Fräken sa...

Oj, skulle jag ha tyger som yrke skulle jag aldrig kunna sälja något utan att noga kontrollera att de kom till ett bra hem ;-)
Tygerna har jag för evigt etsade i huvudet.. not, eftersom jag ofta kommer hem med nästan samma som jag redan hade...

Ja, tidningen tar foton direkt från olika tillverkare och trycker dem istället för att själva bygga upp miljöer och skriva texter. Sådant känns lite trist tycker jag!

Nilla sa...

Vad kul att du är med!
Fina bilder. Ha en skön dag.