söndag 16 mars 2008

Taveltips för unga konstintresserade

Det är några år sen jag köpte Hem Ljuva Hem, tills jag köpte förra numret (nr 3) efter att ha blivit inspirerad (översätter: påverkad) av bloggläsande.

Nu har jag köpt ett nummer till och där fanns så mycket fint! Kolla det här rummet t.ex, om jag var barn så skulle jag vilja bo där :-)

Och tavlorna var ju verkligen jättesöta. Såna ska jag göra. Alltså, inte med gosedjur... men jag har länge tänkt att jag ska göra tavla/tavlor med nåt på som sticker ut, alltså nåt påklistrat eller "påfärgat" (trycka dit i färgen). Jag har planerat det jätte-jättelänge så då måste det väl nästan bli jätte-jättebra ;-)

Jaha, hur många år sov Törnrosa då? Hmmm, nu tror jag det framgår att jag inte har barn och att det var några år sen nån läste sagor för mig... 100?

Jag VET inte! Kan jag skylla på förkylning? Man blir faktiskt lite seg i hjärnan då. Men jag måste ta reda på det och sen vara med och tävla och försöka vinna kuddar och överkast i en tävling de har i tidningen. De hade flera tävlingar, man kan vinna Herstal-lampor och några tavlor (dock inte, som jag ser det, inte alls så fina som de på bilden här).

Nu är jag lite kluven, hur mycket kan jag visa från tidningen, undrar vad de tycker... Men de får se det som reklam, eller "pay-back", jag hade ju inte köpt tidningen om jag inte blivit Påverkad av bloggar. Så, jag slänger in en bild till :-) Vad man gör med sin tekopp om man inte orkar diska den efter frukost...

Till sist, jag har kommit på bättre tankar, ska nog inte sätta upp den illgula påskgardinen, den är rolig, men snygg är den då inte. Den "gamla" är ju så ny så den får fortsätta sitta uppe! Och grönt är väl också en påskfärg?

5 kommentarer:

emmsan sa...

Hello!Jag har oxå köpt tidningen, mycket inspirerande faktiskt!Dom borde väl se det som reklam??=)Tycker tavlorna e häftiga, ska bli kul att se om du gör sånna..*hoppas*Ha det bäst, kram emmsan

Josephine sa...

hittade nyss hit, och kommer definitivt tillbaka :) satt och skrattade åt allting du skrivit, samtidigt som det är inspirerande värre! me like =)
Kram, Josephine

Fröken Fräken sa...

"Hej Monkan, och välkommen in i klubben för tygberoende!"
Jag köper också lite extra och utan alltid ha en klar plan för vad som tyget ska användas till. Men man kan ju inte stå emot, jag draaaas dit...

Jag tror nog att en tidning som Hem Ljuva Hem bara blir glada över att få reklam på din fina blogg! Jag tycker dock att den tidningen använder sig lite väl mkt av färdigt material från olika producenter istället för att göra eget redaktionellt arbete.. Men jag är ju lite jobbskadad...

Hannis sa...

Hehe,då kan man sluta diska nu och få fullt med blommor i stället!
Det anamar jag direkt!

Det måste ha varit någon annans inlägg du sett hos Lilla Kamomilla,dt var inte jag=))

Tyg ja,det har jag ett lass av och jag är då definitivt inget proffs på sömnad.

Gillar dina färger!!

Vita Änglar sa...

Du får jättegärna länka till mig jag blir så jätteglad för det, jag lägger gärna till dig oxå när jag kommer tillbaks till singapore, jag är just nu i Phuket, o jag får stötar efter varje mellanslag av datorn, det måste vara nåt galet:-)försöker hålla mig kort!

Må gott!!