söndag 23 mars 2008

Grönt Är Skönt, men funkar det?

Världens Veligaste = jag.

Jag vill vill vill ha grönt mitt Rum. Ja det är ju just det Ett Rum och ett Kök. Ett Rum som ska vara Vardagsrum och Sovrum.

I köket har jag ju fått in grönt, inga problem. Men sen har jag ju sett så fint grönt överkast, så fina kuddar, gardiner mm. Vill ha. Hemma hos mig. Och, jag har en känsla, folk skulle undra lite grann om jag skulle ha kuddar i köket. Eller överkast? Alltså måste jag göra om i Rummet. Om det går?

Men soffa och överkast är mörkbrunt och dem rör jag inte (alltså får jag glömma gröna överkastet, eller ha det i köket trots allt...). Så grönt o mörkbrunt? Jo, kan funka. "Allt Som Inte Skär Sig Funkar" är mitt motto :-)

Turkosa tygtavlan, jo går att klä om. Och, hmmm, det är den enda tavlan jag fått upp... Två (foton) har i alla fall kommit så lång att de står lutad mot Trappan (nedre-botten-lägenhet och ingång till källaren under mig då blir det så...).

Det Svåra är den turkosa kudden, jag kan inte skiljas från den. Men, tanken är ju att jag ska slänga ut fåtöljerna (det finns två och jag har gett upp projekt klä om till ljust tyg, som nu bara ligger löst på) och byta mot sittpuffar med förvaring och då har ju inte kudden nån plats ändå. Om... jag inte skulle behålla sänghörnan brun/turkos?

VET ni förresten vad som är på Tv3 kl 03:25-04:15? Det vet jag! Nåt om Star Wars, wow ;-) Som jag är SÅ interesserad av, not. Hur vet jag då de, ändåt? Lusläst tv-tidningen, jo som om det skulle hjälpt, den har ju inte många rätt, där står att det är nån fixarserie... Jo jag fick ett desperat anrop via MSN från systersonen K som vill att jag spelar in för de har inte 3:an.

13 kommentarer:

Lisa sa...

men åhh så fint ni har det! Ha en skön söndag!

Vita tankar sa...

Ja Star Wars är viktiga grejer...inte ;-)

Ha en fortsatt skön påsk!

Scaniatjejen sa...

Vad fint du har det! Känner igen den där längtan efter grönt, den finns hos mig också.:-) Jag tycker absolut att du kan ha sänghörnan brun/turkos och sedan ha mer gröna saker i andra delen av rummet. Spännande att se hur du gör!:-) Tack för din snälla kommentar inne hos mig, jag blir så glad! Lustigt också att vi har lika toasitsar.;-) Ha en fortsatt skön påsk!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

men guuuu sa fint du har det!! visst e grönt schystt, en härlig färg och det finns sa manga olika fräscha nyanser! Passar sa bra nu pa varen. men som sagt.. hos er var det redan jättefiiiint!

Pysselprinsessan sa...

Svar: Jag har köpt dem på Hem och Hobby i Hjo, faktiskt! :D Det var nått billigt märke som jag inte minns vilket... Hmmm... Det var ett par år sedan tror jag. Jag skall försöka minnas! :)
Kram

emmsan sa...

Tror absolut att det kan funka=)Älskar grönt så jag kanske e lite partisk..=)Ska bli spännande att se hur du gjort sen!!!Kram emmsan

Annika sa...

Även om det "bara" är ett Rum, så är det ett jättefint Rum du har! ;) Och vilket vackert golv! Jag gillar grönt! Det är klart att du kan få in det i Rummet! Sittpuffar med förvaring låter som en bra idé!

Lissen sa...

vad fint du har det! Jag tycker mer och mer om grönt, oxå! Lissen

Vardagstugg sa...

Grönt ÄR skönt! vad fint du har det hemma! Fortsatt trevlig vecka!
Annelie

Malin sa...

Tycker oxå att du skall testa med lite grönt!
Vi har ju diskuterat din "trappa" många gånger, jag tror att man skulle kunna göra något roligt med den. kan du inte fota den i närbild någon gång och se om någon har något tips eller ideér?

Kram Malin

Pysselprinsessan sa...

Svar: Jo, Åhlens har ju en massa fina tyger! Och även Ahlmedals har fina bladtyger tycker jag!
Kram

Ellas Inspiration sa...

Tack för titten..Vilken snyggt rum! Härlig blogg! Ha en fortsatt bra dag! Kram Karin

Fröken Fräken sa...

Ja, det går alldeles säkert att få lite grön känsla! Jag skulle satsa på ett slags naturtema, för då är det lätt att kombinera med mörkbrunt. Kanske även ta in sandfärger, för mycket grönt kan lätt leda till djungelkänsla (enligt min erfarenhet..)