tisdag 25 mars 2008

Oumbärlig Nyttopryl...?

HUR har vi kunnat klara oss utan denna Pryl i alla år? Hur kunde våra mödrar klara sig utan?

Näe, allvarligt? OM jag plötsligt skulle bli ägare av en sån här BreOn, dvs om jag skulle få en för köpa kommer inte på tal, så skulle jag 1) Ändå inte kunna motstå den naturliga rörelsen att bre ut pålägget med en kniv och 2) Mest troligt skulle jag inte använda den alls, kanske t.om "råka" slarva bort den...

Då tror jag nog mer på den här städduken med inbyggd scrubber. Från Clas Ohlson minsann.

Först medicinlådan och så nu ett påhittigt och kanske t.om bra fungerande städverktyg. Jag tror jag kan ta på mig uppdraget att testa :-) Fast jag har ingen spishäll, kan bli intressant att se vilken effekt scrubben har på gammaldags spisplattor.

Försöker de byta målgrupp...? Vad jag har hört så vill alla köpcentra ha Clas Ohlson för att Herrarna ska ha nånstans att vara medans Damerna går i alla andra affärer och spenderar en massa pengar :-) Men om nu båda ska gå på Clas Ohlson så kanske kläd- och inredningsaffärerna blir sura?!

På samma sida i tidningen fanns en vitlöks-hackare som säkert är bra, men oftast pressar man väl?
Och så den fantastiskt vackra Eva Solo-rivskålen. Den är så fin så man vill ha den bara för det, om den sen funkar lika bra som den ser ut att kunna göra så kanske kanske den är värd 269 kr... Om jag visste att den var bra så skulle jag i alla fall kunna tänka mig att ge bort den i present, och, hmmm, då kanske man kan köpa en till sig själv först så man kan testa att den verkligen är bra :-)

3 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilka smarta tips du visar upp! ha en bra onsdag!

emmsan sa...

Bra me lite tips=)Tycker absolut att du ska ge dej på en lamap, både kul och avkopplande=)Kram emmsan

tinaminastina sa...

Rivskålen från Eva Solo är så fin....undrar också om den är praktisk.Vi var på Claes Olssons för ett tag sen,både jag och maken hade massor att kika på där!
Ha det gott!
kram tina