onsdag 9 juli 2008

Tisdagstema, före/efter + Tema: Tisdag - under

Tisdag igen och därmed tisdagstema. Ämnet denna vecka är "före/efter". Men oj, jag är ju med i en temavecka hos Johanna / Inredning & Pyssel också... och temat för dagen där är "under". Jag fick en snilleblixt (?) och kom på att jag skulle försöka kombinera dessa två teman i samma inlägg...

Jag har länge haft en plan att plocka ner denna fula fula en gång vita numera gulnade grej och stoppa in den under diskbänken. Ful är den men rackarns praktisk så jag hade nog inte slängt den.

När så kombinationen av temana under + före/efter dök kom jag på att jag kanske skulle piffa till den lite istället så ikväll blev det av. "Före/efter" syns kanske, men hur är denna "under" då? Och ser ni vad det är?

Före o efter, vad är det för nåt???
Jo en ful gammal Torky! Som sitter under köksskåpet. Numera decoupagad med en bit tapet som jag fick av nån utställare på inredningsmässan i höstas. Undrar om jag ska ta med den här i höst och visa vad jag gjorde med deras fina tapet :-)

(Det är faktiskt tapet även på rivkanten men det råkade visst bli en bit nästan utan mönster. Den ska byta ut, och så ska jag dessutom sätta en remsa på insidan av riven också).

Oj oj, nu är jag sugen att gå på jakt efter mer av denna tapet (Colorama 6917 stod det på en lapp på baksidan) och sätta på vitrinskåpet också!

Torky naturell
Torky med tapet Colorama 6917

8 kommentarer:

J o h a n n a - Inredning & pyssel sa...

Så fin den blev! Tänk så enkelt och billigt man kan förändra en sak. Va duktig du är! Och smart av dig att göra en kombination av temaveckan och tisdagstemat. Ha en bra dag!

emmsan sa...

Svar: Jajamen ett vildsvin bev det men glömde ju kameran...men nu de två senaste dagarna då kameran vart med så har vi inte sett nått=/ Hem&Hobby finns i Skövde fast vi brukar åka till utkanten av Hjo, är lite större där=)

Sevärdhet i Skövde...kan inte skövde så bra, men det finns ju alltid lite roliga affärer, fast det klart det kanske man inte gillar när man är 13...!?;)

Vilken grymt bra idé, snygg den blev din torky...nu önskar jag att jag ägde en som jag oxå kunde styla lite;) Bra tolkning på temat me...as usual;) Ha det bra, kram emmsan

mia dh sa...

Smart och fint blev det:) Ha fina dagen.

Designtjejen sa...

Guuuddddd jätte snyggt!!! Vad bra det blev!!!!! Oj, oj.. så bra!
Kram kram

Pialotta sa...

Nämen va käckt.. det där ska jag göra på min gamla torky oxså:-) Blev ju riktigt nicigt det där.
Ha de.. tjingeling

Lissen sa...

Vad snyggt det blev! Det enkla är ofta det bästa.
Nu behöver "torkyn" inte vara undangömd längre.
Ha en bra kväll

Anonym sa...

Kul att du tittade in hos mig! Och ja, det var verkligen en vänlig själ som lämnade in cykeln! Tänk om den kunde prata, min Hermes, vad skulle jag inte få höra!
Och visst är det fint med gammalt hantverk, helst sånt som går i släkten!

Johanna sa...

Ah, vad smart och snyggt :) Tack för titten hos mig. Vänligen Johanna