torsdag 10 juli 2008

Temavecka: Torsdag - bakom

Det är torsdag och näst sista dagen på Johannas temavecka. Ämnet för idag (hmmm, ja "idag" blir ju alltid "ikväll" för mig...) är "bakom". På Inredning & Pyssel kan ni hitta olika tolkningar av temat och här nedan är min.

En blompall, jaha? Men vad döljer sig bakom...?

Blompallen
Jo, så klart, sladdar! Ja inte bara bakom utan under också.

Och bakom den
Ett tilläg till gårdagens "framför", om man klickar upp en större bild så ser man låååångt framför oss strålkastarna från en bil som vi snart kommer att möta :-)

10 kommentarer:

Emma sa...

Bra sätt att dölja sladdar det gillar jag=)Det kommer jag nog ta efter, en mycket bra idé=) Vi har ju sladdar lite här och var och ibland önskar jag att allt vore sladdlöst, skulle vara mycket enklare då...att sambon gick el på gymnasiet är inget som märks av..hmm!?;) Hoppas du har det bra...längtar du till lilla Tidaholm nu??=) Kramar emmsan

Ninni sa...

Mycket bra sätt att dölja de alltid så trista sladdarna. Tänk hur det ser ut bakom datorn! Man kan ju bli mörkrädd...Riktiga dammsamlare är de också.

Ellas Inspiration sa...

Vilken rolig tolkning! Känner igen den där gömman.

Va roligt att du tyckte om mina "ekologiska" bilder!

Ha en underbar helg!

Kram Karin

Anonym sa...

Så smart!! Hahah och vilken bra tolkning!
Hoppas att du får en jätte härlig fredag!
Massa kramisar

Anonym sa...

Så smart av dig! Va skönt att ha sladdarna BAKOM och slippa se dem! Usch, de förstör inredningen tycker jag, jag gillar inte sladdar. Ha en trevlig helg!

Pysselprinsessan sa...

Ahh, smart idé med foder!

Å vilket supersmart och snyggt sätt att dölja sladdar på! I like! Det ska jag nog klura lite på! Här finns massor med sladdar att gömma! :)

Emma sa...

Svar: Som vädret ser ut här idag så behöver du nog ha regnställ, fast det är ju inte speciellt kallt...hoppas att du slipper packa resväskor med flecetröjor...tror på att du tar med det fina vädret hit!?=) Låter som en bra taktik att peppa brorsan lite...datorn kan ju "mystiskt" försvinna!!!;) Ha en trevlig helg, kramar emmsan

Lisas inredningsblogg sa...

Svar: Hmm tänkte på det med lackat.. skulle kanske gå? Eller nej? Roligt att måla men synd att man inte kan trycka på en knapp så det kan bli permanent OM man är nöjd med det vill säga då... :D
USCH ja sladdar och modem är urusla inredningsprylar men tyvärr ett nödvändigt ont. Ha en trevlig kväll! KRAM

Anonym sa...

SMART att sy ett tygöverdrag till en sådan pall! Perfekt sladdgömma! bra tips! KRAMIS!

Anonym sa...

Aha, jag har hittat en gömställe hos dej oxå.................
Perfekt!