fredag 11 juli 2008

Temavecka: Fredag - bredvid

Det märks att semestern börjat när... regnet står som spön i backen... Men det var ju bara att jobba över lite så hann det gå över ;-) Blä.

Ja det är fredag, och därmed är det även sista dagen i temaveckan hos Inredning & Pyssel och jag vill tacka Johanna så mycket för initiativet! Och så klart tacka alla andra som deltagit med sina tolkningar! Teman är så spännande, ibland blir man förvånad över hur lika några tänker och ibland hur olika :-)

Dagens tema var "bredvid" och jag valde några favoritsaker som står där på diskbänken, bredvid varandra, och gör diskandet till en mycket roligare syssla än det skulle varit utan dessa tingestar. Ja jag pratar ju så klart om Cult. :-)

6 kommentarer:

Designtjejen sa...

Ahh.. så bra! Så roligt med alla tolkningar! Hoppas att du har haft en jätte mysig fredag!
Kramis

Malin sa...

Åh de är så fina disksakerna jag har inga själv men har gett bort dem i present flera gånger.
Snart borde jag unna mig själv dem känner jag.
Ha det så bra på semester Monni
Kram MMMM

dahlarna sa...

Jag vill oxå ha de där Cultsakerna!!! Så fina!
Du är varmt välkommen på en fika! :-) Bara att höra av dig! :-)
Ha det så bra!
Kram!

emmsan sa...

Love Cult=) Står alldeles perfekt där BREVID varann;) Ha en mysig lördagskväll, kramar emmsan

Ellas Inspiration sa...

Snygg tolkning! Cult är alltid rätt i alla sammanhang!

Ha en fortsatt mysig helg!

Kram Karin

J o h a n n a - Inredning & pyssel sa...

Det är du som ska ha ett stort tack! Det har varit jättekul att du har deltagit! Och som du säger, det har varit kul att se både hur lika och olika alla har tänkt. =) Vilket fint bidrag du visar till sista dagen! Cult är en favorit hos mig och diskmedelsflaskan har jag också.
Om du kommer prova att fotografera med en systemkamera så kommer du garanterat att vara fast och inte vilja fotografera med något annat! Den tar ju större plats, så jag har den inte alltid i min väska som min gamla kamera alltid var. Men jag har den med mig nästan överallt och även om jag tog mycket kort förut, så tar jag mycket mycket fler kort nu. Kameran gör inte allt för att man ska kunna ta en bra bild, det handlar om fotografen också. Men en bra kamera hjälper till mycket och det blir lättare att ta fina kort!