fredag 4 juli 2008

Rosa pärla

Man ser ju så mycket fint i alla underbara bloggar, och blir så inspirerad (läs frestad...). Man hör det där lilla ropet inom sig, "vill ha, vill ha!".

Det hände mig en dag i april, jag såg den här uuuunderbara rosa pärlan hos Gott å blandat, shoppingvagnen från IKEA. Eftersom jag behövde glödlampor så måste jag ju till IKEA (ja faktiskt, jag tycker det är mycket bättre kvalitet på IKEA:s lampor än på "märkeslamporna"). När man kommer in på IKEA i Kungens Kurva så hamnar man direkt på översta planet där Familyhörnan, och rosa pärlan finns, sååå :-)


Ett intresse som jag ju delar med många bloggare är tidningsläsande, men tidningar tar ju plats som alla vet... "Några" tidningar på "trappan" har på nåt sätt förökat sig och börjar snart att skymma utsikten... Den stora högen ska jag riva ur sidor och sätta in i mina Måste-Spara-sidor-Från-Inredningstidningar-pärmar och den lilla högen ska ges bort.


Tjohalia hade i sin blogg för några veckor sen tips om tre olika tidningsställ och jag fastnade för det från IKEA. Man kan välja om man vill ha det så här.


Eller så här.


Jag valde den första varianten, för tillfället, och lådan kommer att placeras bakom soffan.Besök på IKEA brukar ju medföra vissa "obligatoriska" inköp som ljus och servetter och jag var rätt nöjd med att jag klarade mig undan den frestelsen. Kanske på grund av det var jag sen inte tillräcklig på min vakt dagen efter i mataffären, på nåt sätt slank de här ner i korgen ;-) De kan ju fungera bra på nån picknick i sommar.

9 kommentarer:

Emma sa...

Svar: Gokväll! Klart det märks att du jobbar med support, bara jag som e lite "trög";) Glömde du ljusen på ikea med "flit" så du måste åka dit igen!?=)
Jajamensan nu är jag poolpingla nr 1...och lite hus/kattvakt med...dom har så stort och fint hus så där trivs jag kanonbra!!!

Läcker shoppingvagn, faktiskt inte sett innan...tidningsstället gillar jag, skulle behövaseftersom tidningarna som sagt gärna hamnar var som helst...sambon blir galen;)

Natti natt på dej vännen!!Kramar emmsan

Lisas inredningsblogg sa...

Javisst är ikea bra! Tidningsställen var verkligen nice! Det ska jag spana in nästa gång, fast då åker det på vit färg. Ha en trevlig helg! kram!

Anonym sa...

Tur att Ikea finns. tycker också kvaliten är klart godkänd. När jag var i Göteborg tog vi bussen och köpte nattduksbord till min dotter. Jämförde priser och modeller i flera affärer. Ikea klart mest prisvärd och riktigt snygg.
Trevlig helg

Pysselprinsessan sa...

Snyggt tidningsställ! Å servetter kan man ju inte ha för mycket av heller!! Ha ha!
Kramar

Sandra / Vit design sa...

Vad fint det blev med tidningsstället! Smart tänkt att ha den på två olika sätt.

Svar: Tack för tipset om presentinslagningen! Jag tror det kommer att bli något sådant för våran del. Hoppas du hittade en bricka som passade. Kram Sandra

Linda -Galleri Palla sa...

Nä, vad fräck den var. Själv har jag en "vagn" från Design House Stockholm- ska nog börja använda den lite flitigare. Svartvit såklart ;)

Fröken Fräken sa...

Åh, en shoppingvagn skulle vi ha behövt! Som vi har släpat diverse påsar kors och tvärs! Fast värst var väl när vi skulle ta oss till Arlanda, då hjälpte inga hjul, vi skulle ha behövt fler armar..! För oss blev det bara ett randigt tyg på IKEA i Barkarby, så lite har jag nog aldrig köpt där?! Kändes ju nästan fel på något sätt!!

Jag har fortfarande inte suttit ute och fikat på min balkong, trots mina Grythyttanstolar som bara tigger om att få bli använda. Skandal!! Just nu är det som om blommorna på balkongen håller på att få blåsa bort, och olivträdet har ännu inte fått flytta ut permanent. Skrotväder alltså.

Ja, lilljycken ser ju inte alltid så ordnad ut, han gillar ju att rulla runt och böka här och där och ser oftast ganska rufsig ut, Men han är väldigt bra på att se söt ut och den blicken..! Jag ska se om jag lyckas fotografera honom mera, han sitter inte still så länge. Jag måste ju ordna bilder till fancluben!! ;-)

Anonym sa...

Fin shoppingväska och tidningsställ. Jag har äntligen rivit ut det jag vill spara ifrån alla mina inredningstidningar. Nu ska jag bara ta och sätta in det i en pärm...puuh. Låter så där kul!

Ha en skön söndag!
Kram

Emma sa...

Heeej! Vet du..jag har vart arg idag, vi var på väg hem från Hem&Hobby och när vi kommer in i Tidaholm och svärmor ska skjutsa hem mej så är det avspärrat!!! Av vaddå tror du?? Jo "cykeltävling pågår"...grr..kan ju inte åka nånstans!? Bäst jag håller mej undan alla cyklister tror jag...eller så får jag ta min cykel oh vara med helt enkelt;)

Hur har du de?? Här öser regnet ner idag=/ Trist när man har uteprojekt att grejja me...!!!Ha det bra vännen, kramar emmsan