onsdag 9 juli 2008

Temavecka: Onsdag - framför

Vi har kommit till onsdag i temaveckan som Johanna / Inredning & Pyssel bjuder in till denna vecka. Dagens ämne är "framför" och jag är lite fräck och använder en bild som jag haft med i ett tidigare inlägg (oops) men det är ju en av mina favoritbilder :-)

Tolkningen är "vägen ligger framför oss" (och vägen här är Ölandsbron en sommarkväll på väg tillbaks till fastlandet).

Ölandsbron
De ämnen som återstår denna temavecka är:
Torsdag: Bakom
Fredag: Bredvid

Var med du också och lägg in din tolkning :-)

7 kommentarer:

J o h a n n a - Inredning & pyssel sa...

Vilken vacker bild! Det gör inget att du använder en bild som du visat tidigare, den var ju så fin, så den ser jag gärna igen. =)
Svar: Ja, burkarna är från Hemtex. Innan var de bara enkla burkar, men med texten på blev de speciella. Hade först tänkt skriva på dem själv, men sen hittade jag bokstäverna och de passade så bra, så jag gjorde så istället.
Ha en bra dag! Nu finns mitt bakombidrag på bloggen. =)

Hannis sa...

Fasiken vilken genial idé att tapetsera Torkyn!!

Här haglar inläggen med en massa schyssta bilder!

Ha det gott//Hannis

kattis sa...

Vilken jättevacker bild!!! Det känns så fridfullt på något sätt... :)

Fröken Fräken sa...

Sicken snitsig Torky-pimpning som du har gjort! Nu blev jag ju sugen på att klä in något! *spanar runt*(trots att jag knappt gjort annat de senaste dagarna, men att klä med tyg är ju inte samma grej.. Soffdynorna är nu äntligen klara och jag är lättad)

Förmodligen är väl brickor helt i plast det bästa att ha under diskstället, men jag rekommenderar att du torkar ofta brickan. Har haft bricka under som jag slarvade med och det blev en del fula vattenfläckar..

Ingen övervikt alls, men vi flög ju Norweigian där man måste betala för väskor man checkar in, så vi var väl fast beslutna att fylla väskorna bara därför. ;-) Herr Fräken har dock nu lite ångest över alla slantar som han gjorde av med under resan...
Ja, dina butikstips came in handy, och vi undvek ställen dit vi var tvungna att åka buss (vi tog oss till Barkarby på måndagen) , eller tog oss dit på annat sätt, därav spårvagn till Djurgården.

Nu har jag MÅLAT på ett tyg. Inte så farligt, det var ett gammalt lakan som ska bli lakan om idén är lika bra utanför mitt huvud vill säga.. Fuskrullgardiner, jag har sytt dem så att de ser ut som sådana där äldre med snören som man knyter för att de ska hålla sig uppe. Men de går egentligen inte att rulla ned. Jag ska försöka fota!!

Lisas inredningsblogg sa...

Vilken fint bild du tagit! Ser ut som att den kan leda till paradiset! :D Hoppas du har en trevlig kväll, målar du på allt med glas och plast nu? :D KRAM

Designtjejen sa...

Åh, vilken fin bild!! Det är så roligt att se alla tolkningar.. alla är så olika men ändå liksom så rätt! Så kul :-)
Kram

Nilla sa...

Ölandsbron! Härligt! Jag har åkt både över och under den. ;-)