söndag 6 juli 2008

Lekt med penna :-)

Det smittar av sig. Lusten att kladda på grejerna hemma... Lisenis har ju köpt en rita-på-glas-penna och visat sina fina vaser och sen en tydlig konsumentupplysning om vad texten tål och inte :-) och, klart man blev sugen.

Eller, så här är det egentligen, jag vill så gärna ha en Cult Rosa-vas men den finns inte i nån affär jag tittat i. Min närmsta Cult-butik hade däremot den randiga och när jag såg den så tänkte jag, "Ah, raka ränder, det kan ju t.om jag klara av att rita. Kanske".

Penna köptes härom dagen och idag hittade jag på Stockhome ett litet nubbeglas som skulle kunna bli en liten vas.

Nubbeglas från Stockhome
Men, jag insåg att jag nog inte skulle klara att rita raka streck på en rund vas så jag gjorde ett försök med blommor istället. Det var rackarns svårt att få dem att fastna på bild så det fick bli en svart bakgrund. Är inte mina blommor rätt lika Cult-blommorna ;-)

Jag har ritat blommor :-)
Sen visade det sig så trevligt att jag faktiskt hade en "riktig" vas som matchade så den fick också lite dekor. Då fick några blommor stjälk och då blev de lite lättare att skilja från Cult va? :-)

Lilla 'vasen' fick en kompis
Med pennan i högsta hugg och letade jag efter mer att kladda på och de här burkarna hann inte undan. Symbolerna betyder att man kan ha pastasallad på picknick på en blommig äng och att av musli blir man glad.

I skafferiet
(Som vanligt går det att klicka på bilderna för en förstoring).

5 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

1000 oxå vad snyggt det blev, vilken fyndig idé! :D Kanske man skulle ta och exprimentera lite med sånna pennor. Finns väl i färg oxå antar jag?

Åh vad det är härligt att inspireras av andra!

Hoppas din helg har varit bra!
kram

Annmarie sa...

Kul idé! Bara inte ungarna får tag på den där pennan...

J o h a n n a - Inredning & pyssel sa...

Så fint du har pyntat dem!! Jag är också sugen på att göra så!

svartataket sa...

jag har inte tagit mej i kragen o målat på något än...men någongång..hahaha

Lisas inredningsblogg sa...

NEEEJ vad snyggt det blev!!! :D Som du lyckats! Verkligen roligt att jag lyckats inspirera dig! SÅÅ fint ni har på övervåningen ju! Men hörru de där med mjukna tulpaner erfaras här hemma också. :D HA EN TREVLIG KVÄLL! KRAM