tisdag 15 juli 2008

Tisdagstema, blå

Veckans tisdagstema har ämnet "blå", ett öppet tema som kan ge alla möjliga härliga tolkningar. Kika här för att se veckans bidrag.

Jag letade blått i mitt hem och hittade nåt smått, dessa nostalgiframkallande glaskulor.


Och mera nostalgi i form av gamla kryddburkar. Som vanligt, allt gammalt kommer från farmor :-)


Till sist en bild som inte fick komma med i fototrissen men den tjatade lite på mig och då klämde jag in den :-) Stockholm vattens byggnad (har jag för mig det är) på Barnhusbron (Stockholm). Sån här blå himmel vill jag ha hela semestern!

11 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

fina bla färger du valt ut pa dina kort!! ha en rba dag!!

Klimakteriehäxan sa...

Vackra glasbubblor! Men bäst av allt är förstås den blå himlen...

Anna sa...

Vilka härliga bilder på blåtolkningar!

Gillar kulorna skarpt!

/Anna

Fritt ur hjärtat sa...

Härlig tolkning,Underbara blå toner.

Ellas Inspiration sa...

Vilka härligt blå bilder!

Premiär för mig!

Välkommen att kika på mitt blå bidrag.

Kram Karin

Fröken Fräken sa...

Ja tack, sådan blå himmel vill jag också ha. Men nu, väl ute ur bilen, vad är det då? Jämntjockt moln. Morr. Det är bara att ladda ugnen med IKEA-pizza och vänta på Morden i Midsomer, och se vilken festival/marknad/demonstration/minne som firas denna gång! ;-)

Ja, grabben, eller jycken då, ser lite smålurig ut på den nya bilden. Jag lockar honom med kotlettpastrami och han tänker väl att det är bäst att ha munnen öppen ifall det ramlar någon bit av det ned.. Men det är klart, att den första bilden är väldigt mycket honom, att se ut som om det är väldigt synd om honom och med mycket bedjan i blick...

emmsan sa...

Svar: Japp "stora" Hem&Hobby ligger i utkanten...
Vildsvinen finns mest runt Orleka och Kavlås om du vet vart de e, man kan ju sitta i bilen om man e lite rädder!!!;) Häftigt och se dom på nära håll, fast jag e oxå en liten fegis...Ne vi har vårt egna lilla safari..ingen som ordnar mer än jag, kan förresten ordna ett spindelsafari åt din systerson i min källare, där finns det riktiga bjässar..usch!!!=/

Tråkit att du inte kan blogga...fast de kanske alltide nån som man kan tjuvkoppla sej in på!?;) Sen kan det ju vara bra att vara ifrån datorn ibland me...fast jag e allt lite bloggberoende!!! När åker ni hit nu då?

Gillar när himlen är blå, vilket den sällan är...kanske oxå skulle haka på tisdagstemat den här gången..hela vår hemska toa e ju BLÅ, verkligen överallt! Ha det bäst, kramar emmsan

Mors Deka sa...

Snygga bilder! Glaskulorna väcker minnen från skolgården... KRAMEN!

Karolina sa...

Jättefina blå bilder!

Lissen sa...

Vad duktig du är att fota!
Läckra bilder alla 3 blå!!!
Ha det gott

..Maria.. sa...

Vilka fina blå bilder. Du tar mycket fina fotografier.

Appropå att man måste skriva in sin maildress när man besöker mig så ligger det till så här:
Det står tyvärr just nu bara på engelska att mailadressen är "invisible" d.v.s. att den ej visas och den lämnas alltså inte ut på något sätt. Anledningen till att man tvingas att lämna sin mailadress är för att förhindra spam. Du använder själv ordverifiering i din blogg där man tvingas skriva in bokstäver för att få lämna en kommentar.

med vänliga hälsningar Maria