lördag 30 augusti 2008

[Svordom] Formex! Tröst av Pandurokatalog

Näe, nu är jag less på allt vad Formex heter! Flera dagar nu på väg till o från jobbet har jag sett Lyllosarna, de som är Behöriga. Ibland är det en plåga att ha sin arbetsplats i Älvsjö.

Men inte nog med att vi vanliga dödliga inte får komma in (ja fackbesökaremänniskorna är väl naturligtvis odödliga?), men det värsta, det allra allra hemskaste, är... Om fackbesökaremänniskorna är på Formex så kan de ju inte vara där de ska vara, och därmed så hade Cult-affären stängt idag!!!

Jag skulle dit och köpa min efterlängtade Change, och en ny blomma... igen... Jag såg ju redan på håll att det var nåt fel... inga blommor ute på trottoaren... Jag måste ju fram och se om det stod nåt på dörren (kanske känna på dörrhandtaget...?). Semestern är ju över, kunde Eva vara sjuk? Stackars henne i så fall, trist. Men... på dörren satt ju en lapp... öppnar på måndag, stängt pga mässa :-( Grrr, suck, [svordom] Formex-elände!

Tröst inhämtades i form av att åka in till stan och hämta Panduro-katalogen.


Eller, sanningen att säga, två kataloger. Varför det undrar någon? Jo, ni har väl inte missat att det finns massa insmugna pysseltips/instruktioner i katalogen? Ett ex har jag att vika hörn på alla sidor med sånt som jag vill köpa och ett ex att vika hörn på alla sidor som ska sparas i pysselpärmen, guider och allmän inspiration.


Obs! Det verkar vara strul med mailnotifieringar i den här bloggen idag. I Fotobunten har det kommit mail om inlagda kommentarer men inte här i Pyssla. Sååå, risken finns att jag missar inlagda kommentarer, om de inte är på några av de senaste inläggen (där kan jag ju kika "manuellt". Om jag missar någon kommentar så vill jag be om ursäkt nu med en gång, lite proaktivt...

15 kommentarer:

Anonym sa...

Surt! Men Panduro-katalogen är ju inte helt fel! Vilket får mig att undra vart min beställda katalog har tagit vägen...

Anonym sa...

Din stackare!! Jag lider med dej. Tur du har din Pandurokatalog och trösta dej med.

Jo sa...

Pandurokatalogen är verkligen inte fy skam. Jag var på Formex eller Index som var en liknande i Gbg för ett par år sedan. Det var dumt. Där insåg jag ju hur mycket dyrare alla saker är för oss dödliga. De priserna som stod där var ju *rätt* mycket lägre än de i butik. Inte kul alls att se. Man vill inte veta sånt. Det svider ungefär lika mycket som att behöva betala fullpris i bygghandeln efter att ha jobbat i sådana i nio år...
Hoppas att du hittar massa bra pysseltips! :)

Hannis sa...

Formex var klart sevärt men förvirrande!Gick vilse förstås.
Fanns något för alla smaker,dock inte bra för ha-begäret..

Fick med mig en massa tidningar hem så nu stupar jag över dom=))

Anonym sa...

Åhhhh fy...
Smart att du tog två Panduro kataloger :-) Jag har inte fått tag i den ny än.. men det måste jag snart tihi
Kramis

Fröken Fräken sa...

Ja, nu tycker jag allt att det snart får vara dags för en jobbresa till Sthlm, jag har ju massor med kataloger att avhämta, nya höstgrejer att spana in och snart behövs nog en ny svartatavlanpenna från Granit dessutom. Men vart får jag då åka? Jo, Borlänge! Vad finns det för inredningsaffärer där?!

Wow, vilket expertstöd som finns här ute i bloggvärlden vad gäller vitmålning! Lösningen kan vara nära angående färgproblematiken! Prisa herren, skatteåterbäringen är här, som de säger i Robin Hood på julafton. Oljebaserad grundfärg täcker, även nu dag två. Jag höll ju fortfarande en misstänksam attityd och tänkte att vem vet vad som skett under natten, mystiska thefläcksmarodörer kanske har varit framme?! Men allt ser VITT ut. Ska dra på ett andra varv nu för säkerhets skull.

Jag har upptäckt att Duka här i stan har en hel del Cult också. Fast det är ju inte kanske du hjälpt av. Rea hade de också. De hade dessutom den nya katalogen, och jag hittade något som verkligen var i min smak på s12-13 (är tyget också från Cult?) och det där locket med hål i att sticka ner blommor i, s24-25.

Helen sa...

Vilken smart idé att skaffa två panduro kataloger. Jag ska skaffa en till nästa gång jag är på Panduro (var där idag UTAN att handla)

Emma sa...

Hej gumman! Nu är jag fit for fight igen, har hänt lite tråkigheter här som gjort det svårt att hinna med bloggandet, men nu får det bli ändring!!!=) Har ju handlat massa skojj på Ikea och datarummet är snart klart...jipii, äntligen kan man få lite ordning på tillvaron! Lovar att bilder kommer ikväll.

Synd med Koziolfatet, vi som skulle dela på det;) Men nu får jag nog köpa ett, tänkte ju ha det på skrivbordet med lite grejjer på...
Formex vore ju skojj men det kan man ju drömma vidare om, förstår att du svor en liten ramsa...!!! Fint Cultfatet blev när du målade det vitt, du e så duktig du, att du vågar!?;) Jag har fått en jättefin Cultpresent från lilla mamsen, ska visa bilder ikväll! Ha det bra, kramar emmsan

Lisas inredningsblogg sa...

Pandurokatalogen.. hmmm den kan man nog bläddra i, i mååååånga timmar :D

Linda -Galleri Palla sa...

Ja jädra vilka lyllosar ;)

Pysselprinsessan sa...

Attans så nedrigt! Tur du kunde glädja dig med Panduro iaf! :) Jag måste gå och hämta mig ett ex oxå! Eller kanske 2 det var inte nån tokig idé! :)

Tack för alla kameralänkar! De har gjort mig lite klokare! Men jag har inte riktigt bestämt mig än vilken jag ska köpa. Men det blir en systemkamera iaf trota att de är lite klumpiga! (Tror jag... *ler*)

Kramar från fröken velig!

Pysselpralinen sa...

Men jösses! Pandurokatalogen har kommit och jag har inte hämtat den! Hur kan man missa?! Nej ordning i leden, imorrn ska den hämtas. Kanske törst jag oxå ta två. =)

Förskräckligt att tvingas jobba så nära mässan när man vet att det försiggår så mkt lockande där inne och man inte får gå in!

Själv ägnade jag mig åt bygghandelsbesök och presentrulls-hållarbygge idag. Ganska trevligt, trots att jag definitivt fick det bekräftat idag att tapetklister och jag INTE hör ihop.

Hoppas du får en trevlig måndag utan lockande mässbesökare framför nosen! =)

Emma sa...

Svar: Tack gumman för de gulliga orden, jag kände alls ingen stress, bara kul att någon saknar mej;)Nu ska det nog förhoppningsvis bli bättre snart, men det som hänt just nu känns som om det bara händer andra...man tror man känner någon men oj vad man kan ha fel!?=/

Du kanske borde ha hörselskydd med dej när du åker tåg så du slipper höra...!?;) Natti natti på dej, kramar emmsan

svartataket sa...

jag vill o också ha en ;)
Jag bläddrade precis på nätet..
ps. Det är oxfilé och bea :)))
Suuuuper gott! hihi

Anonym sa...

Det fanns mycket skoj i Pandurokatalogen, så tur att du kunde trösta dig med den.

Svar: Det går lite segt med mina planer att göra en canvastavla av egna foton. Min dator krånglar, så jag har inte tagit mig tid att kolla igenom bilderna och välja vilken det blir än. Men så fort jag har fått ordning på datorn ska jag beställa en tavla, eller två blir det nog. =)
Tack för tipset, men jag hade redan varit med i Photoexplained tävling. =) Så jag hoppas på att vinna en tavla.