onsdag 27 augusti 2008

Bredbandstrassel

Ser med spänning (fasa) fram emot att komma hem och testa om "internet" funkar. Ja, internet lär ju funka, men har jag nån åtkomst...? Det avbröts plötsligt sent igår kväll, och var fortfarande nere i morse, och även vid lunch (enligt Comhem, när jag äntligen!!! lyckades komma igenom på telefon till deras kundtjänst...).

Så risken är stor att det inte blir nåt bloggande ikväll :-( Kan man kräva extra ersättning för det, förstörd hobbysysslamöjlighet. Eller ska jag köra modem kanske ;-) Oooh, modem går ju så segt! (Testade för inte allt för länge sen). Slänger in en liten varning nu innan jag går från jobbet, först ska jag till frissan sen så... Håll tummarna att nätet funkar :-)

6 kommentarer:

Mari sa...

Tänk vad man är sårbar!!
Skulle bli skogtokig om mitt låg nere,vad skulle jag då göra när jag vaknar vid 4-tiden. Funderar även på att köpa ett mobilbredband men nu får dottern med sej den bärbara så jag får se om jag skaffar en ny.

Hoppas besöket hos frissan blev lyckat!

Ha en bra fortsatt kväll!

Kram

www.gottablandat.wordpress.com sa...

tack för tipset om affären i palma :-) ska jag ga till nr jag e där :-)
ja visst blir man galen när inte internet funkar... man e väldigt beroende!! kram

Hannis sa...

Sånt strul gör mig vansinne!
Och full av insikt om hur beroende jag blivit av min dator=))

Hoppas det funkar som det ska nu!

jennys hus sa...

Hoppas det funkar. så irriterande då det strular.
Svar: bordet på ikea heter imfors.tycte det var snyggt men det beror på hur det ser ut i verkligheten. Det du hittat var snyggt. Gillar formen på det
Kram/jenny

Fröken Fräken sa...

Ja, det var då som sjutton, förstår de inte vilken ypperligt viktig kund du är? De borde ju skicka iväg någon som kan fixa detta omedelbums. Ska jag hytta med näven åt någon? Det är jag bra på!

Det är ju så snillrikt uttänkt av mig själv att jag nästan svimmar. Om jag köper den där trådkorgen så måste jag ju också leta efter ett fat som skulle kunna stå där innuti och som skyddar mot ev stearinrinnande. Så då måste jag ju gå på en massa loppisar för att leta efter det, och det är nog så svårt att hitta så att jag måste helt enkelt tröstköpa mig på andra grejer. Fiffigt va?

Herr Fräken hälsar att fatet från Koziol är väldigt bra att lägga mobilen och diverse småprylar på. Jag bara suckar.

Jag tror, och detta var en värlsomstörtande upptäckt, att herrarna som sällskapade på jobbutflykten aldrig själva hade besökt loppisar. Jag var tvungen att FÖRKLARA vad en loppis var och vad man kan hitta där. Det tog mig flera timmar att hämta mig från detta.

Nu har jag köpt ett tyg som är brunolivgröntgrått. Hihiii...

pysselpralinen sa...

Hej!
Kräv ersättning, absolut!
Psykiskt lidande kan ge allvarliga men. Säkerligen utbrändhet, sorg och depression - minst!
Jag försöker i möjligaste mån hålla mig långt ifrån fix med datorn. Man ska göra sånt man är bra på. Och det är inte att bygga ett fungerande internet i mitt fall.
Härligt namn på bloggen! Allt som börjar på "pyssla" väcker starka välbehagskänslor inombords!