tisdag 5 augusti 2008

Fotobunten gör entré i bloggvärlden :-)

Nu ska det bli lite ordning o reda i mitt bloggande, hoppas jag... Min nya blogg för fototeman har blivit sjösatt! Så, för den som eventuellt undrar varför det inte kommit någon Tisdagstema-bild här så är svaret att den ligger i den nya bloggen Fotobunten.


I denna blogg kommer jag att lägga in mina bidrag i diverse trevliga foto-teman som jag deltar i, och lite andra bilder som jag känner för att dela med mig av, men som inte hör hemma inom Pyssla o Sysslas områden. Vissa bilder kommer kanske att dyka upp i båda bloggarna.

Jag har kopierat över alla fototema-inlägg från Pyssla o Syssla till den nya bloggen, dvs kopierat HTML-koderna så att jag fått med foton och all text men alla tidigare kommentarer ligger ju kvar i "Pyssla" så klart.

Jag har labbat ganska friskt med layouten i bloggen... Testat diverse mallar och till slut valt en som jag gjort massa justeringar i. Jag är nog inte klar än... det kan tänkas att bloggen skiftar lite i utseende från dag till dag men det blir kanske mest mindre justeringar, färger och så. Tror jag :-)

Hmmm, jag det blev lite labberi med "Pyssla" också (har t.ex tagit bort ramen runt bilderna) och på köpet stannade räknaren... Så jag vill passa på att varna lite, om ni labbar och testar olika teman på er blogg så tänk på att räknare, och allt annat ni anpassat i koden, försvinner...

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Ja, men det blir säkert jättebra med en speciell blogg till fotoutmaningarna! :-) Ett mycket passande namn på den också - Fotobunten!

Pysselprinsessan sa...

Smart med en egen sida för alla foton!

Jag tror nog min smyckesförvaring blir en variant av din. Kanske i tyg... Hmm. ;) Tack för tipset! :)

Kramar

emmsan sa...

Åh vad kul gumman, där ska jag kika in=) Att du vågar labba med layouten, jag e helt ute på sånt, skulle jag labba för mycket skulle nog hela bloggen försvinna!?=/ Men man lär sej väl hela tiden...kanske skulle labba lite om bara sambon kunde fixa photoshop nån gång me...*mutter*;) Tack för kommentaren hos mej förresten...kommer nog bli ett stort samtalsämne på Lördag;)Ha det bra, kramar emmsan