tisdag 19 augusti 2008

Tystnad, läsning pågår!

Som jag har väntat.

Jag hade en feeling att den skulle komma på söndan, men icke. Då funderade jag på att lägga förra årets katalog under huvudkudden och försöka drömma hit den liksom, glömde. Pratade om den på lunchen idag, och det funkade!

Den har kommit, äntligen! Jag vill läsa nu!!!

Men först... "plikterna"... Maten klar nu, äta! Diska. Packa upp träningsväskan, fixa inlägg till Tisdagstema (i andra bloggen alltså). Sen så! Fast jag kan ju bläddra lite medans jag äter :-) Och äta långsamt :-))

9 kommentarer:

dahlarna sa...

Lyckliga du! Jag har inte fått den än... :-( Förra året kom den flera veckor tidigare! Men den som väntar på något gott heter det ju... KRAMISAR!!!

indra sa...

Hmmm..jag har inte heller fått den...

Helen sa...

Jag har inte heller fått den än, dessutom längtar jag efter Panduros katalog. Varför denna väntan hela tiden. Njut ikväll av din katalog!

Hannis sa...

Varför har inte jag fått den?!
Hm..Har bläddrat i den på nätet dock.
Pallen blev ju bra,likaså tvålpumpen.

Berättade för en vän vad du gjort med Torkyn så nu har din kreativitet spridit sig utanför bloggvärlden för hon tänker göra likadant=))

Fröken Fräken sa...

Min kom ju igår, strålande tider! fast jag uppnådde liksom aldrig det där lugnet som man gärna vill ska infinna sig så att man kan bläddra i lugn och ro, se över varje bild med förstoringsglas.. nej, jag for runt, städade lite här, pluggade lite där, bläddrade lite.. hittills gillar jag iaf mest de olika sovrumsmiljöerna. Och så skulle jag vilja ha det där vitrinskåpet Hemnes som har glasdörrar och två lådor.. fast INTE i gult! Gult?! Hur tänkte IKEA då??

jennys hus sa...

hit har den inte hittat än *grr*
Hoppas du fick en trevlig läsning.
Kram/jenny

emmsan sa...

Jag fick också min idag...passade perfekt nu när jag ligger nerbäddad i soffan och snorar!=)

Vad bra pallen blev, likaså tvålpumpen, du e så kreativ min lilla vän;) Vill nog också ha en Torky att piffa upp lite, då skulle aldrig svärmor klaga på att jag inte har papper i köket...hihi!
Ha det bra, kramar emmsan

emmsan sa...

Hej igen!
Har en grejj till dej inne på bloggen=)Kramis

svartataket sa...

Jag är så besviken på den :(
Jag vill se mer!!!
Men,men..