fredag 8 augusti 2008

Piffat under diskbänken

Vaxduken som jag köpte för ett tag sen och som fått agera bakgrund i nåt foto... har nu kommit på plats i skåpet under diskbänken.

Innan såg det ut så här. Det som inte syns är att i det stora utrymmet längst in, brevid kassen med tidningsinsamling, finns ett berg. På en liten hylla (skohylla), finns ett berg av pappkassar (stora från IKEA + vanliga från mataffären), tomma petflaskor, bra-å-ha (lite wellpapp o sånt). Detta berg rasar ständigt och även flaskorna med diverse rengöringsflaskor som står framför.

Under diskbänken, före
Efter (tidningskassen ska ställas på plats efter fotograferingen), alla pappkassar är nerstoppade i utrymmet bakom skåpet, bra-å-ha har stoppats i kartonger (inte så vackra, men det är ju under diskbänken... 6 kr styck på IKEA), rengöringsflaskorna kommer inte längre att rasa.

Under diskbänken, efter
Petflaskorna har fått en egen plats på skohyllan och när det är fullt så ska det pantas! Under hyllan ryms de mindre flaskorna med medel, Svinto, mm, ja det finns gott om plats kvar t.om!

Gott om plats kvar
Även kastrullskåpet fick sig en dos vaxduk. Hmmm, vi får se hur länge det varar... kanske blir jag galen på att ha detta på hyllorna som är gjorda av galler, längst ner går ju bra det var där jag skulle lägga men sen kunde jag inte låta bli de andra hyllorna också :-)

Kastrullskåpet fick lite också :-)

4 kommentarer:

Ulli sa...

Vilket bra tips! Ser mycket frächare ut med vaxduk.

Trevlig helg!
Kram Ulli

svartataket sa...

Vad fint! Ja det har ju en tendens att ramla ut när man öppnar :))

Trevlig helg!

jennys hus sa...

snyggt. Bra ide med vaxduken. Själv har jag nån slags papper men det går ju inte lika lätt att torka av så vaxduken var ju en superide:-) Trevlig helg/jenny

Pysselprinsessan sa...

Åh, så härligt att fixa till detta jobbiga utrymme! ;) Vi har ett riktigt kaos under diskbänken, som vi bara inte orkat ta tag i än. Men snart... :)

Vad härligt att ha så när till IKEA. När man har långt dit hinner man ju glömma hälften av grejorna man funderat på att köpa när man äntligen är där! ;D

Kramar