lördag 2 augusti 2008

Varför lyssnade jag på finska kanalen igår?

Igår kom jag plötsligt på att radion gått över till att sända nåt finskt program. Jag fattar inte finska alls men jag gick ändå inte och bytte kanal, varför då???

Jo för att jag var upptagen! Jag hade satt igång att måla och jag tänkte att det är lika bra att ta allt på en gång när ändå färgburkarna var öppna...

Men det var rätt ok med lite finska ändå, det fick mig att tänka på trevliga kollegor i Finland :-) Om en vecka börjar jag jobba igen men då blir man väl lika frustrerad som vanligt på alla kollegorna, oavsett vilket land, då vill man väl bara vara ledig, hem och måla t.ex.

Det första jag vågade måla på var en dörrstopp som jag har i fönstret, kanske man ska kalla den fönsterstopp då...? Började med nåt litet för att lära mig hålla i penseln :-)


Sen gav jag mig på det som jag egentligen skulle måla, en blompall i köket, jisses, det var pillrigt!


När jag ändå var i farten... en ful grej i hallen, en hylla som jag har telefonkataloger i. OM den ens ska få vara kvar så får den finna sig i att vara vit. Men telefonkataloger... kanske jag kikar i nån en gång per år om nätet skulle vara nere just när jag behöver hitta nåt.


En ask som jag ska ha vet inte alls i, tepåsar kanske, ska få lite bets. Till att börja med, sen ska det nog hända nåt mer.


"Blomplankan" i köksfönstret behövde verkligen en uppfräschning. Bets får den nu men sen ska jag kanske måla på "riktig" färg, ett experiment för att se hur det funkar.


Och till sist har jag begått ett allvarligt brott??? Målat på ett Cult träfat!!! Men den vanliga träfärgen passar inte in och jag vill inte ha vitt keramikfat, så vad göra? Nu blir det bets men om det blir jättefult så målar jag på med vanlig färg sen.


Nu väntar andra lagret på att bli målat!

7 kommentarer:

dahlarna sa...

OJOJ vad du har varit kreavtiv! Vad fint & fräscht allt ser ut! Tusen tack för din röst hos Junitjejen! KRAMISAR!!

Tjohalia sa...

Oj vad duktig du är och vad fint det blir! Hihi, ja i sånnafall så kommer jag också att begå ett brott, funderar nämligen på att spraymåla ett mörkt träfat från Cult så att det blir vitt.

Svar: Tack för gratulationen! Ja det blir nog en fotoexpedition imorgon. Oj vad tokigt att det ser ut så i bloggen, verkligen snällt att du säger till. Ser det fortfarande konstigt ut eller har det gått till sig? Kram på dig!

synne sa...

Hej där.
Såg att du varit inne och kommenterat hos Scanaitjejen.
Har du fått kontakt med henne?
Skulle vara så skoj att få kontakt med henne igen....
Kram från nabolandet.
Synne.

Alexandra sa...

Vad duktig du har varit. Nu har du inspirerat mig att äntligen måla min hylla som jag har tänkt göra i en månad nu :)

Fröken Fräken sa...

Jaså, har vi betshelg båda två? Jag försöker dock få mina grejer att se gråa ut, sådär väderbitna liksom. Men jag vet inte riktigt om det lyckades. Alltså, det ser ut att bli snyggt, fast på ett annat sätt än jag hade tänkt mig. Men det är farligt, när jag står där med penseln i hand så är det lätt att jag börjar måla allt man ser utan att först tänka på om målning verkligen är det bästa?!

Nej nu ska jag fortsätta min ommöblering/tavleupphängning/gardinsömnadprojekt som jag pular med. Vädret lockar en inte direkt till stranden. Om man inte vill bli blå förstås..

Jag vill också ha en semestervecka kvar! Men istället jobbar jag nästa helg!! Måste räkna ut vad det kan leda till i övertid, hum hum...

emmsan sa...

Hallå! Jösses vad du har målat..duktig du e=) Svårt att sluta me när man väl kommit igång! Snyggt med vitt men att du vågar ge dej på ett Cultfat, det var inte dåligt!?;) Allt bra annrs? Kramar emmsan

Malin sa...

Visst är det kul med färg?! :) Det gör så mycket. Kreativ du är!

Kram