fredag 3 oktober 2008

Uppdrag testning och TACK

Vilken underbar kväll.

Efter jobbet idag var jag snabbt hem och "mellanlandade", velade fram o tillbaks, springa ute, springa inne? Inne vann (det blir ju mörkt ute), så, iväg till gymmet.

Sen, när jag kom hem "på riktigt", det var då det blev en sån rolig underbar kväll. Så många härliga kommentarer från cyklamen-fans! :-) Tack! Det var så underbart härligt att komma hem och läsa era kommentarer efter en tung och bloggfattig vecka.

Så självklart måste jag genast följa uppmaningen från Pysselpralinen, ett godistest! Okej okej, det här är väl inte riktigt "godis", men nästan. Men vad är Läkerol egentligen??? Det var väl länge sen de upphörde att vara halstablett...

Men ett kriterium för "godis" är väl iofs att det ska vara gott. Och de här är.... äckelgoda. Oj, är det nån mer än jag som använder det ordet? De är både äckliga och goda på en gång. Först är de liksom äckliga, men sen kan jag inte låta bli att äta. Pure smakar "dark" kort o gott, Smoked lite åt tjärahållet och dark, till sist Orange som ju smakar apelsin och dark.


Om inte annat så kan man ju köpa askarna för att de är så fina :-) Men ah, jag tänkte ju lite fel och ville fota dem oöppnade. Utan plast hade förmodligen blivit bättre.


TACK till er alla cyklamen-fans, t.om Malin retirerade lite :-)

Kram och trevlig helg!

12 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag ska iväg på ett litet kalas imorgon och slog till på att köpa en cyklamen, med ditt inköp i bakhuvudet. Och jag brukar ju egentligen inte vara så förtjust i blommande krukväxter, men jag är lite sugen på en iaf. Om inte annat för att göra om den lite efter en blomspecial i Allt i hemmet. Fast man ska ju tydligen inte vattna dem särskilt ofta.. ajaj, där går jag väl bet...! Har iaf planer på att göra en grandios inslagning av gåbort-blomman, man måste ju få använda sig av sin presentpapperssamling. Och så kanske man gör ett stämpelkort till.. hm, det blir nog en del merpysselarbete här anar jag.

För mig är Läkerol lika med morfar, han hade alltid med sig en tablettask. Och snus, men det hoppas jag verkligen att du inte har några planer på att pröva..!


Nu får du försöka ta igen dig och få lite jämnvikt med lite pyssel. Hur går det med målningsprojekten, har något mer blivit inklätt i tapet??

Helen sa...

Kul med godistest!
Jag tycker INTE att cyklamen är en tant blomma. Jag har två stycken inne och en ute.

Sara sa...

jag gillar läkerol, men de där smakerna har jag inte testat än, hmm var d egoda eller inte egentligen?

www.gottablandat.wordpress.com sa...

o massa nya läkerol smaker, maste jag testa!! kram kram

Lisas inredningsblogg sa...

Men oj jag som tycker att cyklamen blommorna är såå fina! Klart det inte är en tantvarning på dem! Om det nu absolut är det så är jag gärna tant med dig, haha!
Mmm har smakat ngn av de läkerolen men den var inte så mumsig. Extras nya drops är goda, speciellt den med lakrits och raspberry :D KRAMKRAM

Helen sa...

Tack för ditt utförliga svar på räknare, ska göra ett försök imorgon igen. Tusen tack. Ta en bra lördag kväll!

Minigrisen sa...

Läkerol gillar jag med, har dock inte testat de du visar, det måste jag göra! Trevlig helg!

Mari sa...

Nja! Tror jag står över, verkar inte var nåt för mej...........
Här springs det minsann inte idag, jäkla skit. Får sitta på gumpen å se rolig ut. Fast ute blåser halv storm nu så det kan vara lite skönt att slippa ge sej ut iaf

Ha en bra söndag!

Kram!

Designtjejen sa...

Åh jag har inte smakat dom.. måste jag nog göra..
Hoppas att du får en mysig söndag!
Kram

Tjohalias blogg om inredning sa...

Jag har helt missat de smakerna.
Svar: Vad roligt att du tyckte om den nya designen och inredningen i den nya lägenheten. Kram på dig!

MissStorm sa...

Jag tycker inte om dem så jag anser att de ska räknas som medicin. Borde klassas ungefär som hostmedicin.

Ps: Tack för din snälla kommentar om mina kort!

emmsan sa...

Oj vad är det jag läser...är det tantvarning här?? Ne det tror jag inte, den där blomman är superfin och absolut ingen tantvarning på;)Bra när grejjer "reser" på sej efter lite bevattning, det gillar vi!!!=)

Läkerol kan jag inte ha i min ägo...en ask tar slut på 2 minuter och sen har vi en emmsan som får springa på toaletten, inte bra, men goda är dom...måste räknas till godis. Hr e de me dej annars i höstmörkret?? Ha det bra gummsan, kramar emmsan