tisdag 14 oktober 2008

Tävling hos Fröken Fräken!

Jag vill tipsa om en utlottning. Hos Fröken Fräken kan man vinna hennes egenhändigt gjorda jättefina kuddfodral. Gå in och kika så får ni se, men... det är ingen idé att ni deltar och tävlar, för jag tänkte vinna! :-)

Fast, alla som kikar in hos Fröken är ju vinnare! För det är ju en underbar blogg att kika runt i, inspireras av all pysselenergi, och läsa om massa galenskaper :-)


4 kommentarer:

Mari sa...

Den tävlingen verkar ha fått ett rikigt gensvar, fröken är ju i chocktillstånd men med så fin kudde är det ju inte svårt att få många som vill tävla.

Ha en bra dag! Kram!

Hannis sa...

He,ditt städskåp ser ut som en semesterort jämfört med mitt!
Kanske skulle göra nåt åt det också inte bara ytan=))

Lycka till i tävlingen!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ooo vad kul med tävling!!!

pysselpralinen sa...

Ja, nu är jag ju i samma stad som du har jag förstått. Och det känns väldigt bra. =)

Jag ser fram emot att gå till jobbet imorgon och det är ett väldigt stort steg för mig som verkligen fasade för varje söndagskväll det senaste halvåret.

Datorn var det näst första jag packade upp, men jag vågade inte riktigt använda de osäkra internetanslutningarna som fanns här i huset så jag vågade inte blogga förrän jag skaffat mig ett bärbart nät. Men nu är jag redo! =)

Idag har jag promenerat i flera timmar i solen, vid någon sjö här i Farsta. Fint. Det känns inte som Sthlm riktigt. Sthlm för mig är hötorget, Åhlens city och Pubhuset. Det var där jag jobbade första gången jag bodde i den här stan för många år sen. Det var ingen positiv vistelse. Men nu tror jag att det här blir bra.

Jag är i valet och kvalet om lägenheten. Jag har nog egentligen bestämt mig för att den är för dyr (ca dubbla hyran jag betalar nu). Men så pratade jag med syrran som kanske är sugen på att flytta upp och dela...så då blev det ju lite svårt igen...
Rörigt. =)

Tack för dina glada tillrop förresten! Det värmer en förvirrad flyttare!