onsdag 8 oktober 2008

Skaffat husdjur! ;-)

En giraff, inte illa som husdjur va? :-) I helgen skulle jag införskaffa en Unikko-burk ("kaffeburk"). Jag styrde stegen till Mique (Gamla Brogatan, Stockholm) där de har en Marimekkoavdelning, men på platsen där Unikkoburkarna brukar stå hade man ställt några nya burkar, visserligen också fina men jag ville ha en Unikko. Där stod också de charmiga girafferna, de fanns i olika storlekar och jag hade gärna köpt en hel "familj", tripp, trapp, trull :-) Det gick bra med burken också, de hade flyttat allt Unikko ut i vanliga Miqueavdelningen, det såg jag ju inte för jag sprang rakt in till Marimekko ju.

Jag har för mig de sa att girafferna kom från Bruka, men jag är inte säker. Jag köpte mellanstorleken och nja, den ska nog inte stå på den hyllan där den nästan slår i huvudet, det var bästa (minst dåliga) hyllan för att fota, men det gick ändå inte att undvika skugga...

Det är en lätt (mycket lätt) skadad bloggerska som skriver det här inlägget, jag säger bara rivjärn, morot, knoge... Aj!!!

Suck, ännu mera synd om mig: Jag har en (jobbig) uppgift kvar på spanskaläxan (ABF-kurs), skriva en (kort bara) uppsats om mina framtidsdrömmar och gärna med mycket konjunktiv. Ehhh, har inte skrivit ett ord... Är det nån som har några framtidsplaner jag kan få låna? :-) Och såklart gärna med konjunktiv i då :-))

3 kommentarer:

Mari sa...

Den var ju riktigt häftig, sån skulle gärna få flytta hem till mej. Har inga husdjur nu när blomflugorna är döda så det är lite ensamt.......

Inte kul med rivjärn, åker gärna en knog då och då, jäklar i min låda vad ont det gör. Lider med dej!!!

Ha en bra dag trots knogen!!

Fröken Fräken sa...

Jag gav upp spanskan när man skulle börja med...hm, det var något tempus som det fanns två av och som det var verkliga krångliga regler kring..? Minns inte ens det! Det enda jag kan hjälpa till med är:
Juan Casares es un soltero. Vive con su madre en una cinca cerca de Malaga.
Himla nyttig fras eller hur?

Klart skojig giraff, tror mycket väl att det kan vara Bruka. Herr F har bokstöd som består av en gubbfigur som står och håller emot, och den är i precis samma stil och från Bruka.

Jo, färgen är från Panduro. En flaska, och så är den till för mörka tyger. Och varför gör man då färger för ljusa tyger?!? Det räcker väl med mörktygsanpassning, då borde det ju funka på båda?!

Plåstra om knogen med ordentligt med plåster och gå till jobbet med lidande blick och säg suckande att det kanske skulle kännas liiiite bättre med princesstårta.

Eikkala sa...

Hmmm... ja du konjuktiv... har nog ingen aning enns vad det är.. Läste spanska 3år men det var inte mycket som fastnade... tittade mera på killar, för detta var i gymnasiet... pust ja... va gammal man kände sig helt plötsligt... plåstra om dig och ha en trevlig fredag kram sari