tisdag 28 oktober 2008

Höstklädd tygtavla och havregryn

Mera höst inne! Bäst att skynda på, det ryktas om minusgrader i veckan och då måste man väl ha höstgrejat klart mer eller mindre innan? :-) Det är tygtavlan som fått nya höstkläder, Lilja från Village (ja, egentligen så gillar jag den blå varianten bättre... men den skulle inte passa in alls).


Lite bakom tv:n gömmer sig också nyplockade blommor i höstgfärger, från de stora blomsterfälten på Village och Hemtex :-)


Och här har vi en havregrynspåse.... :-) Gamla modellen, skrynklig och ful...


Jag kunde inte motstå att fota, för jag bara måste rapportera en sån glad världsnyhet, havregrynen har fått nya kläder! Den nya påsen är så fin! :-)

Jag har funderat på om jag skulle köpa de där havregrynen som är i hård kartong (Gyllen... nånting), för att kartongen är så fin, röd är den väl, och fin bild. Men de är ju ganska så mycket dyrare än mina vanliga så jag har hållt fast vid dem. Belöningen för min trofasthet har nu kommit i form av att det gjort om påsen, ett klart lyft tycker jag. Så jag tyckte den var värd att visas upp i bloggen :-) Smaken var densamma som tidigare kan jag rapportera.

7 kommentarer:

Bettan sa...

Jättesnygg tygtavla! Gillar det roliga tyget :) Vet du om det finns nån sida på nätet där man kan köpa det eller finns det bara i butik? Har ingen Villagebutik i närheten, nämligen :(

Mari sa...

Snyggt tyg och passade ju perfekt som tavla, jag som är på Village varje vecka har missat detta tyg totalt, fast man kan ju inte ha koll på allt. Härligt med lite "nyplockade" blommor behövs vid den här årstiden.

Kram och ha en bra dag!!

Fröken Fräken sa...

Aha! Inspirerad av denna snajsiga tygtavla så skuttade jag direkt över till hitta.se för att se var Village fanns i Göteborg. Naturligtvis var även den affären lååångt ifrån hotellet. Eller om det är hotellet som är långt ifrån allt intressant? Ja, det var nära järnvägsstationen iaf, där vi skulle ha samling, så det var väl bra.. typ.. Jag får nog snart rikta in mig på shoppande i Sthlm istället.. Låt säga att man är ute i Nacka och rör sig i mer skogliga miljöer, hur stor chans tror du det är att hitta kastanjer och ekollon där, o du växtexpert??

Jaså, var det dääär som Miobutiken låg. När jag försökte kolla upp den så såg det ut som om Mio låg ungefär vid Kreatima.

Helen sa...

Vilken snygg tavla, tyget är ju kanonsnyggt!

Fröken Fräken sa...

..och nu är du utmanad hos mig också!!!

emmsan sa...

Svar: Village i grannstaden är alltså i Skövde=) Inte så stor men dom hade såå mycket snyggt!!! På tal om Falköping så är jag faktiskt inte där så ofta och shoppar tyvärr men det kanske får bli snart!?

Vad snygg din tygtavla blev, gillar färgn skarpt=) Här är det nog minusgrader just nu...brr och cykla ska man göra kl. 6.00 imorrn bitti, fy vad kallt, fryser ju redan nu! Ha det bra vännen, kramar emmsan

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilken urfiiiiin tygtavla, älskar gröööönt!