söndag 19 oktober 2008

Tuff vecka

Min dator känner inte igen mig längre. Vi har knappt setts på hela veckan och inte blev det bättre när helgen infann sig, istället har det varit prioritet på shopping :-) Vännerna Malin och Martina har kommit upp från Småland för en härlig shoppinghelg i Stockholm.

Vi startade både igår och idag med att de kom över till mig för att äta frukost, supermysigt och trevligt :-) Perfekt för att göra upp planer för dagen, vilka affärer som skulle besökas och vad som skulle köpas.

Igår efter en hel dag, och en bit in på kvällen... ute på stan så gick vi med trötta fötter o ryggar och köpte biljetter till Mamma Mia. Andra gången på ett par veckor för mig, men jag skulle nog kunna se filmen varje kväll :-) En film man blir lycklig av tycker jag.

Jag har knappt varit hemma i veckan (två dagar i Finland t.ex) så det har inte blivit så värstans mycket aktivitet här hemma den här veckan, bakat lite dinkelbröd till de GI-ätande tjejerna och städat inför besöket och därmed också letat fram mitt köksbord under diverse pysselhögar... Det borde jag kanske ha fotat som ett minne ;-) för vips så är ju bordet fyllt igen... men istället blir det en bild som visar vad som hände med "taggbollarna" som jag köpte på IKEA förra veckan, de finns nu i vaserna som agerar "ben" till min extravåning i köksfönstret.

Taggbollarna visade sig vara levande vara, jag som trodde de var konstgjorda, hoppas de är snygga när de "somnat in" också... Hmmm, och ja, "tantblomman" har tappat alla bladen... men i övrigt mår den prima :-)

Ooooh, nu spelar de Macarena på radion!


3 kommentarer:

emmsan sa...

Åh det låter som om du har haft det jättemysigt! Mamma mia är bra va? Har ju inte lyckats ta mej i kragen och se den än men snart kanske!?=)Blev fint i dönstret med dina små taggisar, hoppas dom lever länge länge och som tur är så kan de ju inte rymma från vaserna i alla fall!?

Ha det bäst, kramar emmsan

Mari sa...

Så kul att få besök så där fast det tar på krafterna att springa i affärer, fast det är det värt.

Har inte sett Mamma Mia men ska väl komma iväg nån gång hoppas jag.

Kram !

Fröken Fräken sa...

Ojojojoj! Har du lösgjort köksbordet? Jag är imponerad för jag vet hur svårt det är. Nu är det inte så farligt hos mig.. men enbart för att jag har mina måleriprojekt (en knopplist, två träbackar och ett litet skåp) på köksbänken istället!! ;-)

Det låter bra med lite shoppande, så att du kan uppdatera mig på utbudet eftersom jag även ska dit i november :-)

JAg har sett Mamma mia..men jag fattade liksom inte den..?! Men jag gillar låten Pierce Brosnan sjunger på slutet, efter bröllopet... och jag har glömt vad den heter nu..?!

Ja, med tanke på hur vackra ord du fällt om jycken så hade han säkert dragit dig om hans tassar kunnat, i kuddtävlingen. Klart, hade kanske hjälpt med lite Frolic-godis också..

Herr Fräken skapar vissa saker också fast på en annan nivå.. och på något sätt tar det väldigt lång tid innan det blir klart. Han har hållit på och renoverat källaren i sin pappas hus så länge jag har känt honom, men jag ser inget riktigt slut på det projektet.. och källaren är inte i storlek i stil med the Bat Cave.. Men ibland är han också väldigt behjälplig och kirrar vindpinade brädor eller frigolitskivor när man tindrar med ögonen, så han är inte helt oäven!

Inte hittat någon lampa än, men jag tänker att jag ramlar väl över en så småningom.. men spraya mina kökslampor står högt på agendan. Fast då fick jag höra att lamporna kanske blir för varma för färgen..?! Ih!! Men med lågenergilampor då..? Attans att det ska utvecla sig till värsta fysiklektionen bara för att man vill ha några svarta plåtlampor...