lördag 29 januari 2011

Som julafton - nytt i läshörnan

Jag missade släppet! Tur att jag blev påmind av inlägget hos Systrarna Karlsson. Katastrof att inte hämta katalogen första dan ;) nä men det var ju det där med rabattkupongen. Fast nu har jag bestämt mig för att strunta i den, för jag väntar på nåt större, jag nappade nämligen på ett erbjudande från Skaparglädje för ett tag sen och där ingick bland annat 20% rabatt på Panduro :) så jag väntar in den rabattkupongen.

Hmmm, "vårkatalog". Vår? Nä, men det är helt ok att ha fel om en sån sak, huvudsaken det kommer en ny katalog och lite nytt roligt i butiken. Men förvänta er inte att hitta några påsksaker i butiken än på ett tag, påsken är ju sen i år, och jag hörde personalen i butiken igår lite oroligt diskutera "bara ingen kommer nu och tror att det finns påsksaker, det väntar vi ett tag med att ta in". Men kanske finns i webbutiken?

Panduros vårkatalog
Förlåååååt, jag har undanhållit något för er i två hela dagar! Se här vad som kom i posten i veckan! Lycka! Jag tecknade en prenumeration på 101 idéer när jag var på Hem-mässan i höstas, eftersom det äntligen ska börja komma lite fler nummer per år. Nästa nummer efter julnumret skulle komma i februari och jag tänkte, tur att februari är en kort månad så att det är max 28 dagar att vänta... Och så kom tidningen redan den här veckan! Fast man kanske måste vänta till februari innan den kommer i butikerna?

101 idéer
Jag har inte kollat igenom hela tidningen än men den här sittpuffen är en av favoriterna än så länge. Den är fylld med dagstidningar, 120 stycken... Om jag ska göra den så får jag ta ett snack med grannen A som prenumererar på morrontidning.

Sittpuff kub
En ny bok har beställts, måste lösa det där med plats i bokhyllan på nåt sätt...

Virkbok
Den här portmonnän här var en av sakerna som jag föll för i boken.

Vírka portmonnä
Annat som kom i samma bokpaket var bland annat den här. Den är jag inte riktigt säker på att jag kommer att gilla... och den är nämligen inte helt frivilligt beställd utan Obligatorisk. Visste ni inte det? Beställ genast ;) Nä, det gäller bara mig och alla andra som just nu går distanskursen Digital Bildbehandling :)

Kursen har precis börjat och tar en del tid i alla fall nu i början, så Luleå-resan och en heldag på Junibacken var inte riktigt hela förklaringen till att jag varit lite frånvarande i bloggen...

Bok 'Bild & Budskap'

3 kommentarer:

Evasleva sa...

Härligt med lite lördagsläsning. Virkboken såg fin ut!

Anonym sa...

Åh ljuvligt... 101 ideér vår absoluta favorittidning... Har väntat och längtat men inte vetat när iFebruari den tänkt dyka upp... Men detta måste ju innebära att den kommer i början av månaden... Wiiiii Tack du har gjort vår dag... Underbar virkbok med förresten...

ps. Du har väl sett utmaningen vi lämnat till dig på bloggen;)

önskar dig en fortsatt underbar söndag

popetotrora sa...

Åh, vad mycket ny läsning du har fått hem!! Pandurokatalogen och 101 idéer har jag också hemma och bläddrar i. Men den boken såg spännande ut! Kanske man ska kolla in... :-)