måndag 10 januari 2011

Etikett med halv stämpel + julfritt i headern

Jag skulle köpa "Swirl"-stämplarna som jag så gärna ville ha men det visade sig då att jag skulle behöva köpa ett till akrylkloss eftersom den jag hade var för liten. Det problemet löste jag genom att köpa ännu fler clear stamps :) nämligen Ornament, där det ingick en kloss.

Clear stamps 'Swirl'Clear stamps 'Ornament'
Och Ornament-stämplarna fick jag användning för direkt, jag behövde lite etiketter. Men jag måste ju få plats med text också... så det fick bli halva stämplar!

Etiketter med halv stämpel
Som jag gjorde så här, la två etiketter ihop och stämplade hälften på varje, med distress ink som jag också gned lite mot kanterna på etiketterna.

Stämpla två etiketter
Sen måste ju etiketterna ha text också. Men stämplade bokstäver tar plats... så jag var lite crazy ;) och skrev för hand, inte min starkaste sida direkt... men läsbart i alla fall :) Etiketterna har jag satt fast med fotohörn.

Etiketter på lådorEtiketter på lådor
Till sist, den uppmärksamme har förmodligen lagt märke till att bloggheadern förnyats, julen måste ju ut inte bara från hemmet utan också från bloggen :)

Julheader 2010Bloggheader vår 2011

5 kommentarer:

popetotrora sa...

Fina fina etiketter! Ordning och reda ger ro i själen! :-)

Anonym sa...

Härliga stämplar och etiketterna blev jättefina, och visst har du en vacker handstil... Härligt att se bloggen så "vårig" också.

Önskar dig en ljuvlig måndag

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Tusen tack för din kommentar. Du är varmt välkommen till min utställning, jag har valt ut de bästa bilderna från bloggen och så blir det gott fika och en inspirerande miljö förstås. Hihi..

Jaså, du ska dra igång ett målarprojekt, spännande. Vad ska du måla månne?

kram Madeleine

Fröken Pyssel sa...

Hihi, vad roligt, håller precis på att göra etiketter till alla lådor i pysselhörnan :-D Det ser väldigt fint och ordningsamt ut hos dig!

Evasleva sa...

Lapparna blev ju jättebra!
jag t ycker att det är direkt elakt att lägga en busshållplats utanför panduro. Då måste man ju lämna blånboken hemma för att inte förköpa sig ;)