lördag 8 januari 2011

Väntan

Igår gick jag i Väntan, för jag tänkte att idag, kommer den. Först väntade jag på posten och den kom vid 11, men det var fel post, det var "den andra". Men sen strax efter kl 13 kom i alla fall Posten och jag fick min avi.

Ett frågetecken som avsändare men jag visste, det är DEN. Men ååååh, måste jag vänta till kl 15! Ställde kökstimern på ringning :) Ja det är sant! Och tiden sniglade sig fram.

Paketavi
Och när jag hämtat paketet var det verkligen ingen tvekan om vem avsändaren var. Tidningspapper som omslagspapper, från Mästarinnorna i Återbruk helt klart!

Paket
Redan första gången jag såg den i Systrarna Karlssons blogg så blev jag lite kär, tyckte det var sån otroligt skön lite fyrkantig form på fatet, gulligt rosmönster så klart, och att göra ljusstake av äggkopp + fat är ju lysande. Och så dök den upp igen i en liten årssummering i bloggen och då var det klippt, måste bara ha den.

Jag skickade ett mail till systrarnas butik på nyårsdagen och tänkte att nu får jag nog vänta på svar till efter helgen men icke, det blev svar redan samma dag. Sen var iofs själva Objektet inte åtkomligt förrän till vardan men jag kunde i alla fall paxa :)

Och nu har den kommit! Och för att den rosiga ljusstaken ska känna sig riktigt Hemma här så får den börja med att stå brevid mitt våningsfat som passande nog just för tillfället är fyllt med torkade rosor.

Men uuuh, nu blev det för mycket våningsfat och för lite ljusstake i den här bilden. Klicka upp förstoring! Det är en order :) Och gå in och kika i Systrarna Karlssons blogg eller butik så kan ni se hur de trollar till olika saker genom återbruk med stort Å.

Underbar ljusstake

5 kommentarer:

Hobbykällaren sa...

OK jag klickade upp en förstoring.Ljusstaken var verkligen SÖT och SMART !! ..och tidningspapper är bra till så mycket,även omslagspapper,fast man tänker ju sällan på att använda det..
Ha en skön helg!!
Kerstin

Designtjejen/Emmelie sa...

Vad snyggt det var! Jätte läckert!
Kram och hoppas att du får en bra lördag

popetotrora sa...

Jättesöt ljusstake du skaffat dig!

skapa och inreda sa...

Gillar din fina ljusstake :)
Kram Annika

Anonym sa...

Vad härligt att höra att ljusstaken kom fram som den skulle och att du var nöjd med ditt inköp.

Vi tackar de ödmjukaste för de rara orden och hälsar dig välkommen åter.

Önskar dig en underbar sagolik söndagskväll.