onsdag 12 januari 2011

Busshållplats + vårtecken

Men hur i hela friden kan de lägga en busshållplats utanför Panduro?! Då måste jag ju gå in där! Kom med buss från jobbet för att kolla efter kamera åt en kompis, i nån av alla teknikaffärerna på Kungsgatan. Hoppade av bussen och... ett, två, tre steg och plötsligt var jag inne på Panduro, och där fanns ju inga kameror ;)

Där pågick däremot julpysselrea för fullt, 50% hade nu blivit till 70, så... Stämpeln med julgran (ska det väl föreställa) och derkorationsstjärnorna är till mig själv, kalenderljusdekorationen tänkte jag ge till en kompis som brukar har pysselstuga med sina syskonbarn inför jul, och tycker de inte att det var en bra idé så kostade de ju i alla fall inte många kronor.

Reafynd
Bästa "kapet" från besöket var ändå den oväntade lilla lappen som jag fick när jag betalade, en rabattcheck på 50 kr om jag handlar för 300 kr. Trevlig lapp :) Kanske inte så mycket för rabatten, för jag tror inte att jag kommer att handla för 300 kr just de 10 dagar som kupongen gäller, men för att det den vill tala om var att vårkatalogen kommer den 20 januari. Ett litet vårtecken alltså.

Vårkatalogen brukar väl inte vara så tjock men lite roliga saker kan den nog innehålla, inspiration om inte annat. Jag måste nog dit och hämta en då i alla fall, så vilken tur att bussen stannar precis utanför ;)

Rabattkupong

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det dumt när busshållplatsen ligger lite för nära en favoritbutik så som panduro. Här handlas det ganska ofta i denna underbara butik (lite kompletterande saker till allt loppisfynd behövs ibland) Här längtas det stort till den 20 då den nya vår katalogen kommer, inspirationen brukar bli på topp efter den;)

Önskar dig en skön Torsdag

Pysselprinsessan sa...

Verkar farligt det där! :) Vi har inte Panduro i Umeå tyvärr så jag har inte det problemet! ;P Men jag skulle gärna har det! :D
Kramar