lördag 5 december 2009

Lingonbarn

Fattar inte hur jag kunde missa de här när jag var in och köpte änglarna. Lingonbarnen, hur söta som helst! Men det "problemet" är nu åtgärdat :-) och två små barn har blivit inköpta.

Lingonbarn
Lingonbarnen får också göra Cult-tomtarna i köksfönstret sällskap :-) precis som änglarna.

Lingonbarn ihop med Cult-tomtar
Fotad på en spegel, ett litet experiment för Fotobunten, min fotoblogg, där jag behövde en bild på temat "spegling" (blixten rakt ner i spegeln, då blev det svart runt om). Men jag valde jag änglarna, andra bilden som syns uppe till höger sidomenyn.

Lingonbarn på spegel

6 kommentarer:

Jo sa...

Vad söta de var! :)
Och vad duktig du är med amaryllisen! Jag är lite "rädd" fr amaryllis, har inte vågat mig på någon sådan ännu, men du inger hopp! :D

Mari sa...

Vilka söta små barn och va läckert det blir när man fotar mot en spegel. Det får jag testa någon gång. Ska köpa mej en externa blixt efter nyår tänkte jag....är ju ingen hejar på att redigera i photoshop, nu kom jag på vad jag kan önska mej i julklapp av ungarna. En bok om Photoshop, yes!

Taskigt av affären att inte sälja fatet nu:-)

Tändsticksaskarn fick verkligen ett "lyft" för de är inte för granna annars. Funderade på att köpa ett sånt "fodral" som finns nu men va fasen 179 kr för ett till lite längre tändstickor är mycket pengar.

Idag är det jobb som gäller...9-18 en riktig skittid men själva jobbet är bra så dagen går nog fort.

Ha en bra vecka!!

Fröken Fräken sa...

Alltså, jag bara väntar på att gänget i "Trolltider" ska dyka upp där hos dig någonstans i det där söta sällskapet!

Jomen, det finns två saker som jag inte tycks lyckas pyssla ihop; metalltrådsrejer och kransar! Och ändå har jag planer på att göra en rund metallring med delvis grönt lindat runt i någon slags modern krans.. hur många gissar på att det kommer att gå åt skogen?! Jaja, man ska ju utmana sig!!

Jo, jag tänker sisom så att det kan ju faktiskt få vara så att brorsan kan få använda sin bil till andra saker än hämta loppisfynd och köra stora Billybokhyllor i. Bara det inte krockar med mina planer alltså! ;-)

Jamen, efter amaryllisruset är det väl bara att gå ut hårt och satsa stenhårt på att driva upp de mest föredömliga hyacinterna? Här har tre av fyra blommat ut, så nu är det hög tid fr en laddning till!
Jepp, de rödvita kuddarna kännns mysiga. Fast, naturligtvis har jag redan börjat tänka på hur jag ska göra om efter jul.. man måste ju börja göra upp planer för sin 18 dagars ledighet!!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Söta tomtar!

Rolig idé att fota i spegel, det har jag aldrig testat.

Hoppas du har haft en riktigt fin helg!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

åååh så söööta!!

Elin sa...

Så söta de var de små lingontomtarna!