söndag 13 december 2009

Allt ska man göra själv! :-)

Jag bara undrar, ska man behöva göra allting själv?! Som att måla fatet till Cult-krukorna. När ska de egentligen lära sig att jag vill ha vitlaserat fat, inte trärent? :-) Nu blev jag ju tvungen att pyssla, så förfärligt... roligt :-)

Vad har hänt här egentligen? Jo jag köpte en "10:a" med grått folkloremönster att ha till min grå Gracilis, att ha hyacinter i. Det kändes lite tomt med bara krukorna så jag köpte ett fat till men det finns bara i ek, och jag vill ha vitlaserat och då får man ta och måla lite :-)

Gracilis och Folklore-krukor
Och idag är det ju Lucia, alltså dags för min Lucia-bulle :-) Igår bakade jag lussebullar och som alltid en massa vanliga och min speciella Lucia-bulle.

Lucia-bulle
Från en utblommad amaryllis räddade jag den här lilla blommisen och den matchar ju mönstret på duken bra :-)

Amaryllisblomma

4 kommentarer:

Hannis sa...

Vilken synd att du fick pyssla...
Du som i allra högsta grad ogillar det så mycket*skrattar*
Ser bra ut med vitt fat!

Gott med lussebullar!
Har inte ätit en enda än, inte ens pepparkakor,ligger efter på julfronten kan man säga.
Men jag lär nog hinna smocka i mig under jul=))

www.gottablandat.wordpress.com sa...

blev j kanon med vitt fat. konsigt de inte har det som alternativ!! han bra vecka! kram

Fröken Fräken sa...

Jag tänkte bara uppmärksamma damen på att nu kan man se sötaste jycken i stan i sällan förut skådad utstyrsel! Det fick bli stjärngosse istället för lussebulle för min del för att fira Lucia. Och så kan man fira att man numera är så pass gammal att man slipper vara ute halva natten och uppmärksamma att det är Lucia.. :D Och vad är det för ett charmant fat som jag ser skymta under lussekatten?

Ja, nog är det eländigt! Att vara tvungen att pyssla!!... Sanslöst! Du får skriva till Cult och klaga. Vitt och grått tycker jag med ser bättre ut med vitt fat än med träfärgat.är har jag precis upptäckt hur mycket kul man kan ha det med florsocker och vatten och är nu på jakt efter fler vita virkade dukar. Jojomen.
H

svartataket sa...

oj,fick du pyssla?! hahaha
sicken tur:))
Vad fint det blev!