onsdag 16 december 2009

Grönt är INTE skönt och buckligt hjärta

Vad håller jag på med? Varför så tyst i bloggen och besöker knappt en enda blogg. Ja nu är Det över alla fall, julkortsfixet! Postade ikväll, bara två timmar för sent... För Posten har ju ändrat sista tömning till typ mitt på dagen, kl 18. Men på Röda lådan finns inget klockslag, vilket betyder...? Nähä du Posten, du har nog sett mina julkort för sista gången, du vet jag som brukar sortera i postnummerordning och stoppa ner i ert juliga Kuvert, nästa år blir det inga julkort. Kanske.

Grönt är inte skönt, vad menar jag nu då??? Jag som är en gröndiggare av stora mått. Tills idag ja.

DETTA har hänt. Alla bilder jag tog idag blev gröna!!! Duken är ju grå, pappret är ju vitt!

Och det här är hjärtat som skulle bli buckligt. Det är en detalj på årets julkort men jag kan ju inte visa än hur de såg ut, måste nog vänta tills de kommit fram.

Hjärta i silverpapper
Ett av mina äldsta pysselverktyg, wellpap-grejen. Man rullar, så blir det wellpap-buckligt :-) Den här bilden var också tvärgrön men jag har fixat till färgen i Photoshop.

Wellpap-press
Nu har jag sån tur att man kan ställa in egen vitbalans i min kamera så nu kör jag på den och då blev bilderna ok. Jag har ju redan bestämt mig för att köpa en ny kamera, för att det är kul :-) och så har jag märkt att skärmen flimrar på min gamla. Hmmm, nuvarande, jag har ju inte köpt den nya än, planen var att vänta på att priset ska sjunka, och kanske kanske en liten rea i mellandagarna? :-)

Well-papat hjärta

1 kommentar:

Beata sa...

Vad pyssligt och fint med egna julkort!