lördag 28 november 2009

Änglar finns

Flera kvällar har jag stått utanför favoritaffären och dreglat över det julpyntade skyltfönstret och längtat tills jag ska hinna dit innan stängning. Igår var den dagen, dvs jag var verkligen inte i tid för efter jobbet hade jag tagit en sväng förbi IKEA för att handla lite småsaker. En turbosväng visserligen men jag kom iväg sent från jobbet så klockan var närmare åtta när jag gick förbi affären men där pågick kvällsaktiviteter, fixande av beställda julkransar.

Och DÅ kunde jag äntligen köpa de ursöta änglarna. De är små, mycket små, särskilt de små :-) Jämför med storleken på värmeljuset och Cult-tomten.

Änglar och värmeljus
Änglar och Cult-tomte

Nu har hösten plockats undan för att ge plats åt julen men höstgrenen fick bli kvar och är nu förvandlad till julgren. Det kommer nog att hängas nåt i den senare. Bärkvisten var ett lite oplanerat köp i "änglaaffären".

Julgren
Julgren närbild
Uppdatering 2009-12-20: Korrigerat koden i bilderna så att de öppnas i webläsaren och inte i bildredigeringsprogram. Fattar inte vad som hänt...

5 kommentarer:

Hannis sa...

Vilka söta småttingar.
Speciellt tomtarna gillar jag, ser lite luriga ut=))

Men du...
Vilka gröna fingrar du fått!!
Jösses, din blomjul är räddad i alla fall!

Ha nu en riktigt skön första advent//Hannis

Fröken Fräken sa...

Det verkar som om din amaryllis verkar vara av tåligare slag än min! Här har jag ju hört om hur länge de blommar, men min pallade mindre än en vecka. Hur snopet var inte det? Du får fortsätta att rapportera om din!

Ja, inte är det lätt att hinna med att både köpa alla finfina julgrejer man spanat in och hinna pyssla ihop allt! Sådana där rödabärskvistar är snajsiga! Jag har haft en likadan. Jag kan bara meddela att de INTE klarar av att stå utomhus och behålla färgen... bättre stå i en trevlig plåtburk med kvist inomhus då!

Jodå, min Byrå och jag har det bra ihop! Igår fick lådorna lite smörj av stearinljus, det gamla husmodersknepet och nu får den husera adventsljusstaken. Så nu fortsätter den tidsenliga "men var la jag alla julgrejer förra året?". För lägga dem i jullådorna har tydligen varit för enkelt... ner i källaren igen!

Elin sa...

Jösses så små och söta de var änglarna! Ja tomtarna också! Snart ska mina fram också.
Ha en fortsatt mysig och bra !.a advent kväll!

Beata sa...

Vilka fina änglar! Var finns de att köpa?

Inspirera Mera sa...

Vilka söta små änglar!
Kram Sandra