måndag 16 november 2009

Nästa trådprojekt

Och här håller jag på att göra en älg.

Nej så klart inte. Eller jag menar, man kan nog göra en älg helt klart, men jag kommer inte att göra nån. En ren då? Nä, inte det heller. Allt jag kan säga är att här är den nästan klar, och den ska se ut (ungefär...) så här :-)

Det här är sista projektet från kursen, jag hann bara påbörja men nu är den klar och kommer strax på bloggen, tänkte bara att jag skulle visa först hur konstig den ser ut under skapandet... Därmed inte sagt att den inte ser konstig ut även som färdig ;-)

Trådslöjd, nästan färdig sak

7 kommentarer:

Elin sa...

Jag är säker på att det kommer att se bra ut när den är färdig! Älg, ren eller vad det nu skulle bli! ;)

Lilja's Corner sa...

Hmm, kan inte ens gissa vad det där kommer att bli! Men det ser bra ut! ;)
Ja va konstigt att jag inte såg dig i Stockholm! ;) Jag har också funderat på att köpa en riktigt bra kompaktkamera, men samtidigt tycker jag det är intressant med inställningar och tillbehör så jag har (än så länge) stora förhoppningar om att det ska gå bra.
Väntar med spänning på vad det blir av din "älg"!

Fröken Fräken sa...

Nämen åh, är det frågan om en gissningstävling? I vanliga fall skulle jag ju säga, när det gäller dig, att det ska bli något som du kan decoupagea (visst kan man böja det så?!) men jag har svårt att se det denna gång. Blomdekoration? Krokar? Grytunderlägg? Väldigt stor kam? Dörrhandtag? Jag kan gissa hur länge som helst ju!

Blåbärsris verkar mycket mer pålitligt än amaryllis. För den har redan säckat ihop, medan riset står i knopp! Ja, det är rätta takter, satsa och hoppas på vår medan en annan bara försöker uthärda i novembermörkret..

Jag har hört att många heller har sönder sina grejer än skänker dem till loppisar och Återvinningen, för att de inte vill att någon annan ska få glädje av deras saker... hur dum är man då? När man kan skänka finfina grejer till mig istället!!

Daniel sa...

Finaste älgen Hälge jag sett! Speciell, fnittrar jag.

jennys hus sa...

Ska bli kul och se vad det blev. Vilken rolig kurs och vad fin skålen är som du gjort.
Kram

Pysselprinsessan sa...

Hmmm... Jag gissar nog på att det skall bli en krok! :) Vad använder du föresten för ståltråd? Jag blir så himligt sugen, men tycker att all tråd jag hittar är för mjuk! (Oj, nu fick jag en deja vú!! Har jag redan frågat detta en gång? och har du svarat redan? Hmmm... I så fall ber jag om ursäkt för min tankspriddhet!)

Ja visst var locket fint! Vi köpte det när vi flyttade in, för det som satt där innan ville man inte ta med tång och än mindre sitta på!! :) Lustigt nog så ät det ett precis likadant lock på toan här så vi lämnade kvar det förra! 2 svarta toalock är nog inte nödvändigt! (OBS! Dålig ordvits! ;P )

Kramar

pysselpralinen sa...

Spännande med ett verk som under skapandet ser ut som ett hornprytt djur. Men vad ska det bli då...? Hm...kan det vara något man använder när man bakar...och trycker små hål med? Eller kan det vara ett väldigt litet ställ till disktrasan, som den kan hänga på?
Hm...

Det där med att välja vad man ska göra av sina fina tyger det är ju inte det lättaste. Jag brukar också plocka fram tygerna, fundera en stund, lägga ihop olika tyger och försöka passa ihop dem. Inte alltid man lyckas och då är det bara att tänka om. Ibland hamnar de ju i skåpet igen. :-)
Men jag har märkt att ju fler tyger jag har desto lättare blir det att passa ihop... The more the merrier liksom. ;-)