fredag 14 augusti 2009

Målat tavelställ

När det målades Moppe och Mackis så fick även ett antal såna här några svepande drag med målarpenseln.

Tavelställ
Ett tavelställ står uppe på köksskåpet och är ansvarig för att en gammal (lite sprucken och lagad...) bricka ska få en behaglig tillvaro.

Tavelställ o bricka innan målning
Inte nån större förändring med andra ord men syftet med målningen var att måla ett helt gäng tavelställ, nu ska jag bara fundera på vad jag ska ha för tavlor :-)

Tanken är att det ska bli mer målat så nu har det fått en egen kategori/etikett i bloggen. Kika i mitt tidigare inlägg för att se hur man kan ändra och greja i Etiketter i Blogger-blogg.

Tavelställ o bricka efter målning
Att döma av kommentarer så är det visst fler som råkat ut för illaluktande snöre, och det verkar faktiskt som att de som tillverkar kossa-snöret har nån sorts monopol, det märket har jag sett i många affärer.

3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Aha! Man kan börja misstänka att det har skett en kartellbildning i snörbranschen. Alla snörtillverkare har gått samman för att enbart tillverka vämejligt luktande snören... tänk hur den organiserade brottsligheten brer ut sig! Och vad tjänar de egentligen på detta, undrar man? Verkar inte direkt vara en lukrativ bransch...

Jag tycker att du ska satsa på en bricksamling där ovanpå skåpen, stäendes i de där tavelhållarna! Det skulle bli stiligt värre, gissar jag!

Inte blev jag tvungen att ha blöta kläder, jag tog med mig ett par torra byxor till ombyte samt en handduk och cyklade in i shorts! Tror faktiskt att jag blev mindre blöt så, för regnkälder har en benägenhet att inte släppa ut någon fult heller och så blir man alldeles svettig och kvalmig, blä!

Men nog tror jag alldeles säkert att du skulle få ihop lite skönskrift på tyg med en utskriven mall! Så det så!

Här tjuvbloggar man. Fast den enda som jag lurar är mig själv. Egentligen borde jag dammsuga, plantera om blommor, göra smörgåstårta, skala potatis och röja upp efter min rensningsiver som fick väldigt stökiga konsekvenser. Hur blev det så här???

emmsan sa...

Vad smart och smidigt med sånna ställ och snyggt oxå:) Speciellt när du är i farten och målar lite!!! Läser att du var på ikeautställningen, avis, antar att det fanns mycket roligt att titta på!?:) Ha en mysig söndag, många kramar emmsan

Tidsmästarinnan sa...

Halloj! vilken fin blogg jag hittade nu!
Hit kommer jag garanterat tillbaka... :-)
Kram
Susanne