söndag 2 augusti 2009

Burk för småprylar

Det pågår pysslande, som är pyssligt och kräver lite väntetider och konsultation, men snart klart att visa upp. Om det går bra... Eller kanske ändå :-)

Under tiden gjorde jag ett litet minisidopyssel. En liten plåtburk (har innehållit ananasskivor) har fått lite dekoration. Jajamensan, servettdecoupage igen, och det blev tulpanservetten, samma som på servettlåda nr 2.

Meningen med den lilla burken är att den ska vara just liten, så att det bara ryms små och få saker, som ska tas om hand och flyttas till sina rätta ställen. Innehållet är t.ex några skruvar, knappar och det som sticker upp, en kylskåpsmagnet som ska lagas. Sen kanske den inte nödvändigtvis ska sättas upp igen... målet är att befria kylen från sånt, fast inte genom att slänga dem i golvet så de går sönder...

Burk för småprylar

2 kommentarer:

Mari sa...

Smart att pimpa småburkar av konsversburkar....

Så fin den blev, har aldrig testat decoupage men kanske skulle gå att göra nåt snyggt på min nya kakburk i tre våningar vad tror du av det ist för att spraya, skickar upp den till dej så får du äran;-)

Nej får väl läsa på och testa, kolla på burken i min blogg och kolla om du tror det funkar.

http://marityrenia.blogg.se/2009/july/en-lordagstripp-och-lite-fynd.html, den är nu naken från alla färg.....

Södralycke sa...

Har faktiskt aldrig testat dekoupage, men det ser kul ut. Smart med en burk till allt småplock som man inte vet vad man ska göra av!

Ha det gott, kram Johanna