fredag 7 augusti 2009

Pysselmaterial o verktyg

Jag har inte haft nån lycka alls med att hitta ett bättre snöre, John Wall hade t.ex samma kossa-parfymerade som Clas O. John Wall och lilla pappersaffären har visserligen tvåmillimeters hampasnöre som verkar relativt befriat från oönskade "bonusdofter" men det är en jätterulle som kostar 100 kr och jag behöver bara en liten bit. Eller så får jag komma på nåt kul att göra med alla metrar som blir över :-)

Apropå pysselmaterial så tänkte jag visa pappret som jag använde till etiketterna, det var så finurligt att det hade två sidor. Här brevid den felaktiga etiketten som jag råkade göra... Eller felaktig och felaktig, jag har ju rågkross i skafferiet men i sitt originalpaket, och lär så förbli.

Vändbart papper
Och min hålgörare. Jag funderade på hur jag skulle kunna göra ett fint hål och kom då på den här lilla mojängen, precis som bokstavsmallen nåt som jag köpte nån gång när jag var liten.

Hålgörare

3 kommentarer:

Angel.Pearls sa...

Vet inte riktigt vad du ska ha snöret till..testa "steksnöre" (i mataffären bland bakformar mm)-tunnt (1.5 mm?), vitt bomullssnöre -färga med the..Kram//Eva

Södralycke sa...

Tack för tipset om avfettningsmedel att få bort envist stearin med :) Ska jag testa!
He,he snöre som luktar kossa? Låter ju inget vidare!

Ha en skön vecka, kram Johanna

Fröken Fräken sa...

Jag köpte snöre på Stockhome i somras, det kanske kan vara något? Jag har försökt sniffa på det nu ikväll, men inte känt någon obehaglig doft. Annars rekommenderar jag ett besök på välförsedd mataffär, kan finnas snöre bland plastpåsar och hyllpapper.

Måndag...är det inte helg snart? Suuuck....