fredag 21 augusti 2009

Katalogerna

Hösten är ju katalogernas tid. Aj, det lät inte bra... Alltså, det är ju inte höst men katalogerna handlar ju om vad vi ska sysselsätta oss med i höst.

I tisdags kom den, en dag försenad enligt min mening, eftersom den stora väggkalendern på IKEA-utställningen faktiskt angav måndan som Katalogdagen. Och dessutom var det ju många runt om i landet som fick den redan innan helgen!

Hur som helst, den kom, och det var knappt jag såg den. Gömd under annan post i högen innanför dörren. Men så såg jag den, tog upp den och tänkte, vad liten den är! Nä, jag inbillar mig nog bara?


IKEA-katalog 2010
Jag kunde inte släppa tanken utan tog fram 2009:an för att jämföra och kolla, 2010 är ju bra mycket mindre än förra årets katalog!

2010 mindre än 2009
När jag var in på Panduro i helgen så fanns den inte, men efter att ha sett rapporter i flera bloggar så gjorde jag ett nytt försök idag. Jojomensan, nu fanns den i butiken, Den Andra Viktiga Katalogen man väntar på så här års.

Som vanligt tog jag två, en för att bläddra i och vika hörn på sånt som kan vara intressant att köpa och en att dissekera... Alltså riva ur inspirerande sidor och sätta in i pysselpärmen.

Pandurokatalogen
Andra kataloger som kommer i augusti är ju kurskatalogerna. Jag funderar på att anmäla mig till... motorsågskväll ;-) Jaha, det finns tydligen kurser i allt :-) "presentation av motorsågen och faror vid felaktig hantering för nybörjare". Nja, jag tror det blir en spanskakurs istället.

Kurskataloger för hösten
Och här borde jag skriva med röda rodnande bokstäver... Kan jag skylla på att det står "snor" och inte "snöre"...? Natursnöre funnet på... Panduro.

Som jag har letat i alla affärer i den här stan. Men nu är det ju faktiskt inte precis sånt snöre som jag tänkt även om det nog duger bra. Och att jag inte sett det när jag varit in där förut är ju för att de lurats! Vid ingången har de hampasnöre och papperssnöre, där borde det ligga, men det här det låg minsann bland "finsnören", silkesband, smycken och sånt. Heeeelt fel ställe.

Natursnöre

4 kommentarer:

Helen sa...

Vilken tur att du hittat ditt snöre, ibland undrar man över butikers logik, klart den skulle ligga bland snörena!

Hannis sa...

Jag har inte ens öppnat Ikea-katalogen!
Men Panduros,jajjemän!
Här ska handlas!

Du ser,du hittade ditt snöre till slut*skrattar*

Jo sa...

Vilken tur att du hittade ditt natursnor, även om det låg fel! :)

Jag älskar kataloger och har frossat i Pandurokatalogen idag. Det finns ju MASSA roligt att göra!
Jag har även plöjt Impectas frökatalog och fiffilurar på hur vårens rabatter ska se ut. :)

emmalill sa...

Lycka är när panduro kommer i brevlådan:) Bär den som en bibel i handväskan:P

Emmalill