onsdag 26 augusti 2009

Piffad skokartong + oktober

I en annnan del av världen På en annan del av köksbordet står den här. Ja, varje millimeter av köksbordet är just nu fullt utnyttjat för pyssleri. Den röran får ni inte se. En pärm här, några burkar där, lim som torkar.

Här är en skokartong som fått tyg, en kartong av många som ska piffas. Jag har lite kartonger med skor i garderoben och tänkte att det kan vara trevligt om de ser lite finare ut.

Piffad skokartongSkokartong innehåll
September var ju ett fint tyg som jag köpte men oktober, det är bara en månad, vad jag vet. Men nej, inte "bara en månad" utan den månaden. 35 dagar 10 timmar 31 minuter 48 sekunder visade nerräkningen när jag tog en skärmdump för en stund sen. Första helgen i oktober är det dags, Hem-mässan!

Nerräkning till Hem 2009
Jag kan också meddela att katalogsamlingen nu är komplett, den har kommit! Biltema ;-) Men suck, rakt ner i soporna ju.

2 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Tack för dina snälla kommentarer! Vet du, jag var inte nöjd med min lösning med nya bloggen, så jag ska fortsätta använda Lilja's Corner som förr. Men det blir nog en hundblogg också så småningom, men på en ny adress.
Jag har missat att du har en fotoblogg, måste kolla in den på direkten!

emmsan sa...

Åh den mässan vill jag oxå gå på ju...varför har man så långt till stockholm??:/ Ser himlans skojj ut:) Vad fina kartonger du gör, kan tänka mej att det är en fröjd att titta i dina garderober med alla snygga kartonger!!! Ha det bra, kramar emmsan