söndag 23 november 2008

Jul på NK, ABBA :-) och tävling hos Inkido

Idag råkade jag gå förbi NK, vännen P skulle in och köpa en halsduk åt en kompis som bor låååångt från Stockholm eller annan stad med NK. När vi närmade oss såg vi tjockt med folk framför skyltfönstrena, julskyltningen var avtäckt. Jag förstår inte riktigt vad det handlar om... skyltning brukar ju visa varor som man kan köpa men mycket sånt har ju inte NK i jultider. Det här var finaste fönstret i alla fall tycker jag.

Det är alltså en väldigt stor kaffekopp, jämför med det riktiga porslinet på väggen.

NK julskyltning
Igår köpte jag en sån här :-) NIO cd med bara ABBA, fattar ni! Jag gillar versionerna från Mamma Mia-filmen också så den skivan eller filmen måste jag köpa. Jag kanske ska tillägga att jag så gott som aldrig köper skivor eller filmer, lyssnar bara på radio och kollar tv, inte film. Så det här är stort ;-)

ABBA-samlingen!
Hos Inkido hittade jag den här tävlingen där man kan vinna ett paket med julstämplar och papper, och så kan man ju kika runt i bloggen och få en massa härlig inspiration! Tävlingen pågår till kl 23:59 den 25/11.

Tävling hos Inkido

10 kommentarer:

svartataket sa...

NK är någon jag verkligen saknar när jag inte är i Gbg eller Stholm!
Suck!
Hoppas helgen varit bra!

Hannis sa...

Var i Stockholm i lördags och såg att dom hade påbörjat julskyltning på NK.
Är det inte lite tidigt??

Men vad ser jag??
Har du också börjat julpynta?
Jag har inte ens släpat fram den eländiga kartongen än..
Kanske dags nu.

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ooo NKs julskyltning :-)

Berta och Prinsen sa...

NYHET!

Välkommen att kika in hos Berta & Prinsen

http://bertaochprinsen.blogspot.com/

Englagård sa...

Hej
Du frågade om virkmönster på snöstjärnor. Jag har tyvärr inte tid och ork att skriva av mina handskrivna mönster och lägga in just nu. Men jag har lagt in några länkar till mönster på stjärnor som jag hittat på nätet. Hoppas du hittar nåt som du gillar.

kram Karina

Fröken Fräken sa...

Jag har ju lite jobbiga minnen av ABBA. Min kompis tvingade mig när vi var små, att mima till ABBA och dansa steg som hon kommit på, men jag ville bara lyssna på annat. Så det känns som ett stort steg att jag har sett filmen!! :-) Jag gillade den där låten på slutet, When all is said and done, den har jag inte hört förut.

Ja, inte fick man se någon julskyltning på NK inte. Men allt som finns att se på Kallax, det har jag sett om och om igen!.. Men nu planeras för resa till Malmö, som kommer att bli kort men jag har luskat ut att hotellet verkar vara mycket strategiskt placerat i förhållande till intressanta affärer... jo,jo...

Hannis sa...

Tur som en tokig hade jag!!

Sitter här och gäspar och försöker få nån slags inspiration till julpynt...
Funkar bara inte!
Hehe,betyder alltså att jag slipper undan i år!
Jag kan luta mig tillbaka och slänga upp fötterna på bordet.

Englagård sa...

Visst är ABBA så bra, filmen skulle jag gå och se med några väninnor och grabben ville också följa med, han hade inget annat för sig. Jag varnade honom och trodde inte att han skulle gilla den, men det gjorde han, musiken och allt:) Överraskande, minst sagt.

Ha så kul med virkningen
kram Karina

Angel.Pearls sa...

Härlig julskyltning i NK.s fönster..det vill jag inte missa!fORTSATT TREVLIG VECKA//eVA

Anonym sa...

Hej!
Det var en jättefin bild du tagit på NK's skyltfönster. Jag skulle vilja använda den på en hemsida, naturligtvis skriver jag ut fotografens namn om du så önskar. Kan du maila mig på info@rusta.se?
Tack!
Sara