torsdag 1 maj 2008

Temavecka Betydelse, Ett praktiskt ting

Onsdag. Ser det ut som nåt annat så har ni fel ;-) Fler bidrag till temaveckan hittas som tidigare hos Från A till O med Jenny.

Det här var faktiskt lättaste temat (sen om jag "lyckats" eller inte finns det väl delade meningar om...). Jag hade redan tidigare bestämt att fota mina goa vänner Batterierna, utan nåt egentligt syfte, eller för familjealbumet kanske ;-) men här fick jag ju nu faktiskt en riktig anledning att göra det.

Jag tycker de är väldigt praktiska och när jag såg ämnena för temaveckan så var det faktiskt tanken på batterierna som fick mig att nappa! Nu menar jag inte just laddningsbara, de är ju faktiskt både praktiska och opraktiska. Jag menar generellt, batterier som bränsle, som gör det möjligt att fota!
När jag såg listan med ämnena i veckans tema så bestämde jag mig också direkt för att skolka på torsdan då ämnet är Person, och jag av princip inte lägger upp bilder på personer på nätet. Kanske kanske kan jag hitta på nåt som jag själv kan acceptera, men troligtvis så passar jag.

7 kommentarer:

Lisa sa...

Vad duktig du varit på att följa temaveckan! :D Jag har inte riktigt haft tiden eller orken denna gången, vatt massa andra projekt pågång..
Hoppas att kvällen igår var bra och att dagen blir likaså!

Fröken Fräken sa...

Nu har du påmint mig både om att jag måste fixa nya batterier till datorns mus och att jag ska passa på att beställa klipptid. Dock tror jag att jag inte kommer att få champagne på köpet hos det sistnämnda.

Här verkar det faktiskt ha varit väldigt lugn på Valborgskvällen/natten. Det var mycket värre förra året och då regnade det och var kallt. Men i år när det är soligt håller sig alla inomhus?! Grilloset stod som en tät dimma över hela bostadsområdet...
Nu är det bara att rycka upp sig och starta storstädningen.. jag är sååå entusiastisk....

Gårdsromantik sa...

Vilken spännande sida du verkar ha - skallkolla runt lite!

Hälsningar Maud

Erik sa...

Härligt, snygg blå färg på dina oxå. Jaha, ja jag har fullt upp, så det räcker med tisdagstema i fråga om fotograferingsuppdrag. Håller med dig till 100 procent. Batterierna är verkligen viktiga för ditt/mitt mångas fotograferande numera... :-)
Ibland förvånas jag över att finna batterier i en del prylar, som ändå har elsladd och i huvudsak drivs via de två hålen i väggen!
Runda små, avlånga, ja det finns rätt många olika typer. Svärmor har en liten pillrig model i sin hörapparat. Svårt är det att se åt vilket håll det ska sitta också. Stört omöjligt för henne (snart 90år) att byta dessa små "battingar"... tur det finns yngre som kan hjälpa...

emmsan sa...

Batterier är väl praktiskt om nått, tycker man behöver ha batterier till nästan allt nu för tiden!?=)Tar slut så fort bara, tur det finns uppladdningsbara!!!=)Ha en mysig helg, kram emmsan

Södralycke sa...

Hej! hittade hit i dag, vilken trevlig blogg du har, ska kika runt lite till!

Trevlig helg!
Johanna

Rosa Hemmet sa...

tjoo! Ja det var ett bra praktiskt ting, som jag tror att många använder... De uppladdningsbara batterierna är att föredra när man använder dem till dig. kameran som drar en hel del batteri... skulle behöva invenstera i sånna:) Trevlig helg på dig