onsdag 30 april 2008

Temavecka Betydelse, Litteratur/bok

Tisdag (på övertid), andra dagen för temavecka Betydelse. Kika in hos Från A till O med Jenny för att hitta fler tolkningar av temat.

Jag kan väl inte säga att jag har nån bok som betyder mer än nån annan (eller så kommer jag på det senare...). När det gäller "vanliga" böcker så ger jag bort dem när jag läst dem, men inredningsböckerna kan jag inte skiljas från!

Jag har en hel del inrednings- och pysselböcker, både fina "blädderböcker" och gör det själv-böcker. Det här är en av böckerna som jag köpte på årets bokrea och den är av kategori nr 2, fixa själv, med mönster och allt.


Sen kan man ju fundera på om det bara var det fina mönstrena på kuddar mm som lockade eller om möjligen allt det gröna kanske också hade väldigt stark inverkan på en shoppande Monkan :-)

8 kommentarer:

Hannis sa...

Har någon slags kärlek till böcker och en del av dom ligger på hög och väntar på att läsas!
Lite samlarmani kan man kalla det=))
Fina saker du köpt från Fridas!!

Ha en fin Valborg//Hannis

Från A till O med Jenny sa...

Vilken härlig bok...har faktiskt exakt samma hemma lite kul
Ha en bra Valborg
Kram jenny

Malin sa...

Hej monkan.
Håller med att inredningsböcker kan man inte skiljas åt. det är lite värre att behålla alla tidningar;-) det svämmar över här hemma.
När kommer du hit förresten, det va ju super länge sen nu ju!
Kram och trevlig vappu;-)

www.gottablandat.wordpress.com sa...

härlig bok! ha en bra valborg!

Lilith sa...

Vilken kul temavecka! Är kanske lite sent för min del att hänga på, synd... Får tänka ut vilka saker jag skulle välja i tankarna istället!
Ha en bra valborg! :)

Annika sa...

Vilken roligt temavecka - vi får se om jag hinner haka på! Roligt att få se dina tolkningar! Inredningsböcker har jag ganska många, om man säger så, och jag älskar att bläddra i dem! Ha en fin Valborg! Kram!

Fröken Fräken sa...

Jag samlar på böcker av mina favoritförfattare, och där kan jag t.o.m ha samma bok fast med olika utseenden. Mina favvisar är från främst 50-talet, och då kunde man verkligen göra snygga omslag! En favoritinredningsbol är "Ett hem för dig" av Allison Serrell, den kan jag rekommendera.

Sofie sa...

Verkade som en inspirerande bok :) Den ska jag lägga på minnet.

Trevlig valborg och första maj!
Kram, Sofie