lördag 19 april 2008

Varning för Galning

Här uppe på städskåpet är den. Kartongen med Steltonkannan. Jag fick den i julklapp av ett företag för några år sen.

När Emmsan nöjd och glad skrev om sitt inköp av jättefin Steltonkanna och matchande brödpåse så berättade jag att jag ju faktiskt har en Stelton men inte använder den så skrev hon "Du e galen". Snyft.

Alltså, jag tycker att den är vansinnigt snygg!!! Men så är det den lilla detaljen, färgen. Den är röd.

Fortfarande suuupersnyggt men kommer aldrig att passa in i mitt kök! Nu använder jag väl inte termoskanna så väldans ofta heller, då tar jag kanske fram en till kaffebryggare i stället.

Annars har jag en Stelton-wannabe :-) som jag fick på köpet när jag köpte ny kaffebryggare. Den har ju inte en chans att tävla mot Stelton men den är ju i alla fall ett klart lyft mot den förra...

Faktum är att jag väl inte är nåt direkt märkesfreak. Dvs jag uppskattar verkligen designen, t.ex Stelton jämfört med min Melitta och Cult jämfört med Hemtex försök till kopior (eller vad det ska föreställa).

Ja Cult är ju helt klart en favorit, för designen och tänket, variationsmöjligheten! Men jag vill inte ha gröna klisterlappar på mina saker… ser nu att jag missat en sån på en kruka, den ska bort. Nog för att jag gillar grönt, men nån måtta får det vara :-) Och jag gillar ju inte alla Cult-sakerna.

9 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ja steltonkannan e verkligen snygg! men jag förstar dig.. passar den inte..s a passar den inte! har själv en vit och den passar ju in överallt :-) . menkan du inte sälja den röda och köpa en ny??!!

Inredningsgalen sa...

Vad då inte passar in, den är skit snygg!
Jag som endast har vitt och svart i köket, har tagit fram en ljusblå och rosa termos för att få lite färg. Rött är ju snygg, kom igen nu!!!

Dessi sa...

den är riktigt, riktigt snygg! o det är väl klart den passar in? vad har du för färger i köket egentligen?

svartataket sa...

Klart den passar in!! Den är ju såsnygg!!! Varför skulle den inte passa in????


Skön söndag!!

Minikex-living sa...

Jag vill ha en stelton, i beige/brun. Är helt underbara.
trevlig söndag
malin

emmsan sa...

Hej vännen!Du e väl en liten galning;)Ne skämt osido, jag tycker den e döläcker i den röda färgen, men det ska ju kännas rätt så är det med allting, spelar ju ingen roll vad det är för märke, bara man själv gilar det=)Hoppas du inte tagit åt dej alltför mycket??;)...*fjäskar* menade inte riktigt som det lät...=/En fråga, såg att du tagit kort på himmel i Tidaholm..är du i från Tidaholm??De e jag...=)Kramar i massor emmsan

Designtjejen sa...

JÄTTE snygg! Älskar Stelton :-)

Villa elva-kulla sa...

Supersnygg...

emmsan sa...

Svar: Hej!E inte så där duktig med koder hit och dit men jag ska försöka förstå och se om det går att rätta till!!!Men det verkar som om det bara är ibland det krånglar!?=/

Ne kände inte igen himlen;)Fuskade och läste texten!Trevligt att du har anknytning till Tidaholm, där nästan alla känner alla=)Min pappa har kossor, så kossor e jag uppväxt me...muuu=)Vart i Tidaholm bor dom då?Centrum eller utanför?Ha det gött, kram emmsan