lördag 5 april 2008

Villageförbudet är hävt + Maironyhet

Påsken är över med god marginal så jag har hävt mitt lilla besöksförbud hos Village :-) Ingen (får man hoppas) risk för storshopping "bara för att" längre.

Ett besök där idag resulterade i en bit tyg Hundkex (överst) som jag tror ska funka som tygtavla ihop med Lukas (gardin, mitten). Belgravia (nederst) kändes vid närmare eftertanke lite för mesig som tavla och får bli ?kuddar?

Det här inlägget skulle ju ha handlat om ett rop på hjälp om min hallbyrå men på Village såg jag en sån fin byrå (kan vara den som det skrivits om i några bloggar) så nu vet jag inte vad jag ska göra. Men nästan två tusen... Återkommer till byråproblemet senare.

Hört på stan idag: ”Påsken är för kort”, två tjejer på Panduro, vid reabordet för påskpyssel så de syftade nog varken på ledighet eller påskgodis :-)

Berättat för idag: Mairo flyttar in! Var då? På PUB, Gamla Brogatan, ihop med Mique och Marimekko som redan finns där. MiqueMarimekkoMairo, visst låter det bra :-) Grattis till alla som bor i eller besöker Stockholm. Visstja, närdå...? 15/4! Och, tipsaren (damen i Marimekkobutiken) sa att man skulle få gardiner uppsydda gratis, t.om hissgardiner. Det vore ju trevligt om det blir så. (Mairotyger finns ju på flera ställen men det här blir mer som en egen butik).

Getts till mig idag: En grön diskborste!!! Och hur kan man bli så glad för det då? Jomen det var så totalt oväntat, och nu slipper jag ju gå runt i massa affärer och leta efter en.

Igår gick jag förbi ”min” Cult-affär som stängt för kvällen, mina sökarögon spanade in Grön Diskborste!

Gick in i lilla affären idag för att fråga antingen 1) om hon sålde såna eller 2) var hon köpt den. Det blev bara fråga ett och svaret blev ”ja, eller nej, du kan få den”. Jag tror jag frågade fem gånger ”är du säker?” och hon undrade väl ungefär hur knäpp jag var... Svaret blev ”du får den som bonus”. Nu vill jag bara säga att, ok, jag har handlat där, både Cult och blommor, men kan jag inte ha utmärkt mig i alla fall.

Och den trivs redan bra i mitt kök ihop med gröna (vändbara) mattan som kom i paket från Ellos igår. En plastmatta, jag har tröttnat på trasmattor som krymper till frimärken när man tvättar dem... Mitt första köp från Ellos nånsin, men det jag egentligen väntar på från Ellos är en ryamatta, som var orsaken att jag kollade deras sajt. Åh, varför har den inte kommit?! Hoppas den är så fin som den såg ut att vara på bilden.

P.S. Jag vill fortfarande flytta in på Village

13 kommentarer:

Emma sa...

Jag beställde oxå en plastmatta från ellos, eller var det Josefsons? Samma ställe... Den har dock inte kommit än. Jag tittade oxå på ryamattorna, men vågade inte beställa, så hojta till om den e bra! :-)
Trevlig blogg!

//Emma

Designtjejen sa...

Jätte snygga! Jag gillar speciellt hundkexet.. jag är så gröninspirerad.. måste börja tänka på andra fäger.. hahah :-) Hoppas att du får en härlig söndag!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vad snygg mattan e och mairobmönstrena är underbara!

Johanna sa...

VIlka snygga tyger! Det kommer bli jättefint!

Lisa sa...

vad fin mattan blev! Den andra mattan ska bli spännande att se på plats när den dimper ner! :D Så skoj med diskborsten! Jag köper alltid på mig ett gäng på ikea, de med sugpropp under till :D
Sååå fina tyger du har hittat! Jag vill också ha! :D Village har så mycket fint!!! Hoppas söndagen är bra! kram!

Pysselprinsessan sa...

Superfint det där tyget från Village! Det kommer passa perfekt som en tygtavla. Vårigt och fräscht!

Åh, jag älskar Mairo! Jag ska klä om våra stolar i ett mairotyg om jag bara får tummen ur nån gång! :D

Det ska bli spännande att se ryan. Jag är lite sugen på en rya oxå, men har inte hittat någon jag vill ha än...

Ha en bra dag!
Kramar

svartataket sa...

Hur har det gått med förbudet då? hahaha Nä man shoppar snart ihjäl sig..helt idiotiskt egentligen;)

Fröken Fräken sa...

Ja, det är ju bastanta kottar!

Här i Luleå har Village STÄNGT! Har du hört något så upprörande? SÅ jag får bara sukta efter deras grejer i min ensamhet. Buähh vad synd det är om mig. Hundkextyget var ju jättesnajsigt!! Jag har köpt ett randigt och ett snårutigt tyg som ska ta plats i tygskåpet. 19 kr/m då är det inte mycket att diskutera.

Anonym sa...

Här är en till som vill flytta in på Village.;) Snygg diskborste!!

/Malin Inspiration & design

emmsan sa...

Jättesnyggt me din gröna diskborste=)Vill oxå ha det tyget hundkex, tycker det e så snyggt...de e mycket man vill ha nu=/Hoppas allt e bra, kram emmsan

emmsan sa...

Svar: Ja visst kan det vara lyxigt att tänka på utegrejjer men de e såå dyrt me, fattar inte hur jag ska ha råd me all jag VILL ha??;)Hihi...men en grönt babelfat har man alltid plats me nånstans eller!?=)Ja...sängen var det...vad gör du själv uppe så här sent??=)
Natti natt, kramar emmsan

Nilla sa...

Vad fint det ser ut med vitt och gröna färger!

Dessi sa...

gud så snygg grön diskborste! passade verkligen in där i cultstället ;) och JA, det är lätt att bli shoppinggalen av allt bloggande...