tisdag 1 april 2008

Spagettiburk Version 2.0

Spagettiburk Version 1.0Spagettiburk Version 2.0Det är väl bäst att ta saker i rätt ordning så därför kommer här bilder på uppgradering av spagettiburk, inlägget kommer att höra ihop lite med nästa, som gäller tisdagstemat "lång".

För ett tag sen var jag var på jakt efter en Cult-vas och åkte till en affär utanför stan (Inspirera Interiör i Solna), men de hade inga vaser. Det är ju synd att gå tomhänt från en affär som ändå hade så mycket andra fina saker så en spagettiburk fick följa med hem :-) Jag tror dock att den känner sig lite ensam och bortkommen nu så jag måste nog skaffa ett syskon, jag får kanske besöka affären igen och köpa en matchande teburk.

1 kommentar:

Fröken Fräken sa...

Solna, där gillar ju jag att hänga när jag är i Stockholm (alltför sällan). Klart att en burk kan behöva en kompis!
Ang. slangen så tror jag att det enda syfte den fyller är att irritera mig. Någon knepig typ har satt dit den bara för att djäklas med mig.

Jag brukar ju ofta helt bli frälst på någon grej och så blir det överallt. Nu har jag ju fått mig en vit penna som man kan skriva med på glas och sedan torka bort. Gissa om man kommer att hitta teckningar och text överallt nurå?!