söndag 25 maj 2008

Bloggtorka, men för andra går det bra!

Efter tema kommer koma ;-) Nä, men det blir lite som att luften går ur en lite efter en temavecka, det är så intensivt och sen lugnar det ner sig, och man ska tänka själv! Bara en sån sak :-) så det har varit dåligt med bloggandet i veckan och helgen.

Sen har jag ju lagt energi på det där med att hitta en ny liten "alltid-i-handväskan-kamera". Valet stod mellan Canon Ixus80 och Panasonic DMCFX33. Panasonic vann för den krångliga beteckningen... Nä, jag tänkte att det kan vara bra att testa ett "nytt" märke, nästa kamera kommer ju att bli en Canon... när jag ska byta ut min "stora" (Canon) mot en modernare/bättre, om nåt år eller så. Jag har faktiskt inte tagit så himlans många kort med nya kameran än! men här kommer en bild på min trädgård ;-)

Kunde man ju önska... men tyvärr inte, det är parken vid Piperska Muren (Stockholm), och bilden är tagen åt "fel" håll så det är ett vanligt hyreshus i bakgrunden (och spegelbilden), Piperskas byggnad är inte med i bild.


Några som däremot inte har bloggtorka är Sandra och Mamamekko! Ni har väl inte missat att dessa två duktiga och inspirerande tjejer nu har börjat blogga för Vit Design? Mammamekko stänger sin blogg men Sandra fortsätter med sin Tjohalias blogg, dubbelt så mycket och dubbelt så kul alltså :-)

Här är Sandras nya blogg:

Och här är Mamekkos nya blogg:

8 kommentarer:

emmsan sa...

Ja ibland känns det som man har hur mycket som helst att blogga om och ibland har man inget=)Men du kommer nog igång snart igen, kan ju vara skönt att bara vara oxå och njuta av det vackra vädret=)Allt bra annars då??Kramar emmsan

Fröken Fräken sa...

Trist när det står helt still i huvudet och man inte får fram något att skriva! Jag hoppas att det inte kommer att hända så ofta på jobbet, för då blir det inte roligt... Hur går det med mixtrandet med nya kameran? hur är den på närbilder då månntro??

Sandra / Vit design sa...

Åh vad gulligt av dig att nämna mig och mamamekko! Vad rörd jag blir :)

Du får gärna berätta vad du tycker om din nya kamera sen. Min stor önskan är att skaffa en digitalsystem kamera men det får bli om några år. Fast som tur var är det ju gratis att drömma :) Kram Sandra

emmsan sa...

Svar: Jo Butiken FÖRR är riktigt bra, men farlig!!!Så se till att ha massa pengar me dej..;)Det är därifrån min pappelina kommer. Finns så mycket fint där som sagt, men inga jättebilliga grejjer!!!Tycker jag absolut att du ska ta dej en tur dit,den e helt klart värt besöket.

Hörde igår oxå att Ikea ska komma till Skövde, det vore ju riktigt bra, då har vi "allt" där sen!
Ska snart lägga ut bilder på pappas hem & kossor ;) oxå, så får vi se om du känner igen dej!?Kramar emmsan

Mamma med mera sa...

Inspirationen till bloggandet går verkligen upp och ner. Ibland har man hur mycket som helst att blogga om medan det står helt still andra dagar. Din blogg är jättetrevlig tycker jag. Ha det så bra! Kram Pernilla

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ja bloggandet gar alltid i vagor! hoppas du far en bra vecka!!

Sandra / Vit design sa...

Tack så för din röst! Hihi, ja det kommer att bli spännande :) Kram Sandra

Mamamekko / Vit design sa...

ÅÅå, vad snällt och nämna våra bloggar! Vad glad jag blir!
kram Angelica