fredag 30 maj 2008

Tvärnit, Tävling och Trevligt!

Tvärnit


Igår och idag var det tvärstopp i trafiken, EU-pamparna skulle ha ensamrätt till gatorna, det drogs avspärrningsband mitt framför nosen på stackars varubilar, taxi, vanliga, ja alla.

En intressant upplevelse, behövde inte springa till bussen, jag kunde lugnt gå ikapp och förbi den... Det blev folkvandring, folk hoppade av bussarna och började gå. Själv skulle jag på kundmöte igår och skulle ta bussen raka vägen, max 10 minuter... Men det vara bara att gå - tack och lov låga klackar på skorna :-) men varmt var det!


Tävling!

Jag har ju tipsat om att Mamamekko och Tjohalia börjat blogga för Vit design och nu kommer det igen :-) Nej, jag har inte karbonpapper i tangentbordet, nu tänkte jag tipsa om deras tävlingar. Kika in i deras nya bloggar och var med och tävla du också, ta chansen att vinna skålar från Vit designs butik!

Sandra lottar ut den här fina limegröna skålen

Och Mamamekko den här fina röda

Jag gillar båda, och alla andra färger de har... Särskilt de som är fyllda med godis :-)

Trevligt!!!

Kolla vad jag har fått! Från Sandras andra (första) blogg, Tjohalia.


Oj, det var väldigt trevligt, och högst oväntat. Jag kan nog inte säga att jag ser mig själv som så värst kreativ... Jag måste ju absolut skicka vidare, det finns ju så otroligt många duktiga kreativa bloggare, och många har redan fått utmärkelsen har jag ju sett. Jag skickar vidare till Scaniatjejen och Lisa.

Tidsbristen har varit enorm på senare tid så bloggandet har gått på sparlåga. Nu blir det paus en vecka drygt och sen tror jag det ska komma bilder från vår går som äntligen! blivit tillfixad, och där vi hade en mycket trevlig gårdsfest igår.

4 kommentarer:

Lisas inredningsblogg sa...

Åhhh tack så mkt! :D
Hoppas att du återfått lite energi efter helgen! KRAAAM

emmsan sa...

Hoppas du hade det trevligt på er lilla gårdsfest, ska bli kul att se lite bilder=) Klart du ska ha en utmärkelse, du e ju duktig;)Grattis!!!Ha en trevlig vecka, kramar emmsan

Hannis sa...

Grrr, jag vet!
Fastnade i den där kaosen!
Även om syftet var gott så skapade mötet kaos =))

Grattis till Utmärkelsen!!!

Må gott//Hannis

Pysselprinsessan sa...

Grattis till utmärkelsen! Den tycker jag att du är väl värd! :)

Ta den tid du behöver! Vi väntar på dig härute! :)

Kramar